Počasí dnes19 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Kde si s dětmi užijete dovolenou plnou zábavy? V libereckém Babylonu!

PR článek

Hoďte starosti za hlavu! Zábavní a relaxační komplex na severu Čech zve na letní dovolenou, kterou si užije celá rodina. Liberecké Centrum Babylon je doslova nabité skvělými atrakcemi nejen pro malé neposedy a slibuje i báječný odpočinek.

Skvělá vodní zábava za každého počasí

Tobogany, skluzavky, divoká řeka, tajemná jeskyně nebo vířivka. To a mnoho dalšího čeká návštěvníky Aquaparku s ojedinělou výzdobou ve stylu steampunku. Působivou podívanou nabízí třikrát denně laser show plná barev, animací a dýmových efektů. Komu by chyběly sluneční paprsky, může přímo z Aquaparku vyjet na Sluneční terasu s lehátky a dalšími atrakcemi pro děti.

Nekonečné možnosti zábavy pod jednou střechou

Vodními radovánkami zábava v Babylonu nekončí. Každý si tu najde to své: Lunapark s autodromem, kolotočem, vláčkem, Indoor Adventure Golfem a mnoha dalšími lákadly, 4D KINO, Virtuální realita, Laser game, Fotokoutek, Bowling. „Chytrou“ zábavu si můžete užít při návštěvě iQPARKU nebo sousedního science centra iQLANDIA.

Pohádková relaxace

Po náročném období si potřebují odpočinout samozřejmě i dospělí. Ti se mohou těšit na rozlehlé wellness centrum se saunami, římskou páru, vířivkou, bylinkovou inhalaci a dalšími procedurami a relaxačními prostory. Pro maximální uvolnění se nabízí též masáže, zábaly či přísadové koupele.

Dokonalá kombinace zábavy i odpočinku za skvělou cenu

Pro maximální využití všech možností, které Babylon skýtá, je jako stvořený letní pobyt v komfortním Wellness Hotelu Babylon. Tím pravým spojením pohodlí, dobrého jídla, odpočinku i zábavy pro Váš letní rodinný pobyt je speciální balíček Dovolená s dětmi, v rámci kterého si dospělí užijí masáž nebo uvolňující ošetření nohou, zatímco děti budou řádit třeba ve 4D KINĚ. Balíček též nabízí pro všechny neomezené vstupy do Aquaparku, Lunaparku, iQPARKU, iQLANDIE, zrcadlového Labyrintu a dokonce i do liberecké ZOO. Navíc dítě mladší 13 let v doprovodu dospělé osoby v Babylonu bydlí zdarma!

Více informací na www.HotelBabylon.cz a www.CentrumBabylon.cz.

Ohodnoť článek

Štítky Babylón, relaxace, wellness, odpočinek, zábava, Centrum Babylon Liberec, Česko, aquapark, Laser game

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kde si s dětmi užijete dovolenou plnou zábavy? V libereckém Babylonu!  |  Společnost  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.