Počasí dnes24 °C, zítra20 °C
Středa 15. května 2024  |  Svátek má Žofie
Bez reklam

Myslím, že pana Koláře nečeká žádné hezké období. Komunista Ondráček se pustil do starosty Prahy 6

Komunista Zdeněk Ondráček se na sociálních sítích pustil do starosty Prahy 6 Ondřeje Koláře (TOP 09) a medií, která informovala o možném bezpečnostním riziku ze strany Ruska. Podle jeho slov starostu městské části nečeká žádné hezké období a po otevření hranic se bude bát i vlastního stínu.

„Myslím, že pana Koláře nečeká žádné hezké období. Mezinárodní zatykač by mu zavřel cestování do řady zemí. S tím ale asi počítal, když začal kopat do ruského medvěda,“ napsal poslanec Zdeněk Ondráček v návaznosti na kauzu vyvolanou odstraněním sochy maršála Koněva na náměstí Interbrigády.

Kolář má kvůli tomu policejní ochranu. S informací přišel Respekt, podle kterého může být starosta v nebezpečí. Spolu s ním je chráněn i pražský primátor Zdeněk Hřib (Piráti). Na možnou bezpečnostní hrozbu měl být upozorněn také starosta Řeporyjí Pavel Novotný (ODS).

Trojice pražských politiků se dlouhodobě vyhraňuje proti ruskému režimu. Zdroje Respektu tvrdí, že do Prahy přicestoval ruský občan, který by mohl pro Koláře představovat ohrožení. S tím komunistický poslanec nesouhlasí.

„Tak my nemůžeme ani na Slovensko a on k nám dorazí Rus, který potřebuje vízum. Kdo mu ho a za jakým účelem vydal, jak k nám přijel? Přišel pěšky? Až se otevřou hranice bude se pan Kolář bát i vlastního stínu,“ dodal Ondráček.

Starosta Prahy 6 je pod policejní ochranou. Podívejte se, jak se vyvíjela kauza kolem odstranění sochy Koněva

Starosta Prahy 6 Ondřej Kolář (TOP 09) má po odstranění sochy maršála Koněva policejní ochranu. S informací přišel Respekt, podle kterého může být Kolář v nebezpečí. Spolu s ním je chráněn i pražský primátor Zdeněk Hřib (Piráti). Na možnou...

Ohodnoť článek

Foto TOP 09

Štítky Praha, Koněv, Kolář, Ondráček, Ondřej Kolář, Zdeněk Ondráček, TOP 09, Rusko, Zdeněk Hřib, Česká pirátská strana, Pavel Novotný, ODS, Slovensko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Myslím, že pana Koláře nečeká žádné hezké období. Komunista Ondráček se pustil do starosty Prahy 6  |  Společnost  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.