Počasí dnes23 °C, zítra22 °C
Pondělí 20. května 2024  |  Svátek má Zbyšek
Bez reklam

VIDEO: Opilá žena si v Sherwoodu sundávala roušku a urážela strážníky. Skončila v poutech

Shlukování bezdomovců, kteří popíjeli alkohol ve Vrchlického sadech u Hlavního nádraží v Praze museli řešit strážníci městské policie. Jedna z žen s hlídkou nechtěla spolupracovat a jelikož si sundávala roušku, strážníkům nadávala a neuposlechla výzev, skončila v poutech.

Skupinka osob popíjela alkohol na lavičkách ve Vrchlického sadech. Jedna žena odmítla se strážníky spolupracovat a ani přes opakovanou výzvu nebyla ochotná sdělit údaje ke své osobě. Opilá žena strážníky vulgárně urážela a neustále si sundávala roušku z obličeje a nedodržovala bezpečnou vzdálenost.

Kvůli tomu, že žena strážníkům několikrát nadiktovala smyšlené údaje, nebyla hlídka schopná ověřit její totožnost, proto jí bylo sděleno, že bude předvedena na Policii ČR. „Na to se žena pokusila z místa odejít. Protože opět ani na jednu z výzev nereagovala, strážník použil donucovací prostředky. Na služebně státní policie bylo zjištěno, že se jedná o jednačtyřicetiletou ženu. Jejími přestupky se nyní budou zabývat správní orgány," popsala vyústění problému mluvčí strážníků Irena Seifertová.

Ohodnoť článek

Foto Městská policie hl. m. Prahy

Štítky opilá, bezdomovkyně, alkohol, rouška, pouta, Praha, Sherwoodský les, Policie České republiky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Opilá žena si v Sherwoodu sundávala roušku a urážela strážníky. Skončila v poutech  |  Společnost  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.