Počasí dnes21 °C, zítra19 °C
Středa 25. září 2024  |  Svátek má Zlata
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Pražské restaurace McDonald's prochází modernizací

PR článek

I přes expanzi McDonald's do regionů nezapomíná řetězec ani na své restaurace v hlavním městě. Řada z nich prochází rozsáhlými rekonstrukcemi, díky kterým si hosté mohou užívat ještě více pohodlí a lepší služby. Modernizace se týkají také technologií nebo zázemí kuchyní. Právě včera se lidem po několikatýdenní uzavírce otevřela jedna z nejvytíženějších restaurací v Praze, u Národního muzea.

První restauraci otevřel McDonald's ve Vodičkově ulici v roce 1991. Od té doby se řetězec v Praze zabydlel, což s sebou nese také potřebu restaurace pravidelně modernizovat. Přesně to se děje v posledních týdnech a měsících. Po rozsáhlé rekonstrukci se včera otevřely dveře McDonald's Muzeum na Václavském náměstí. Kromě nového interiéru Ray, který svým názvem odkazuje na zakladatele společnosti Raye Kroce, se zákazníci mohou těšit na více digitálních kiosků nebo nové toalety.

Na začátku léta se zákazníkům představila v novém hávu například pobočka Jižní spojka I na stejnojmenné dopravní tepně. Její interiér Luna je plný kruhů, jako symbolu pospolitosti a jednoty. Od konce srpna je v provozu také restaurace I. P. Pavlova v designu Human Comfort, který svou atmosférou dokáže konkurovat útulným bistrům a kavárnám v okolí Vinohrad. Skvělé zážitky v příjemném prostředí čekají také na hosty restaurace na Proseku, kde znovu otevřeli 10. září.

McDonald's se ale nezaměřuje jen na prostory pro hosty, zásadní změny se týkají také technického zázemí a exteriérů. To je případ restaurace Černý Most, kde dochází k opravám střechy. V OC Palladium se stavaři zaměřili zase na úpravu vstupu. Obě tyto restaurace by se měly zákazníkům znovu otevřít v průběhu, resp. na konci října. Druhá jmenovaná pobočka bude plná zlatých oblouků, ústředního motivu McDonald's.

Řetězec modernizuje ale také mimo hlavní město. Proměnou už letos prošly restaurace v Rozvadově, Zlíně, Karlových Varech, Brně nebo Siřejovicích. Do podobných projektů by podle ředitele developmentu McDonald's pro Česko a Slovensko Aleše Hrabáka mělo zamířit zhruba půl miliardy korun: „Takzvané remodelingy jsou kromě otevírání nových lokalit naší prioritou. Chceme nabízet vždy nejvyšší standard našich služeb, aby se u nás lidé cítili příjemně. V nastaveném tempu budeme pokračovat i v dalších letech, abychom laťku drželi stále vysoko.“

V hlavním městě by do konce roku měl řetězec otevřít ještě jeden McDonald's. Vyroste na Karlově náměstí.

Ohodnoť článek

Štítky McDonald's, modernizace, restaurace, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pražské restaurace McDonald's prochází modernizací  |  Společnost  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.