Počasí dnes16 °C, zítra19 °C
Pondělí 16. září 2024  |  Svátek má Ludmila
Bez reklam

Policisté našli muže, který oslovoval dívky na Chodově. Je to turista, nikomu ublížit nechtěl

, aktualizováno 8. září 2024, 10:21

Kriminalisté vypátrali muže, který oslovil a dotýkal se několika dívek v obchodním centru na Chodově. Jedná se o šestašedesátiletého turistu, který do České republiky přijel na návštěvu. Podle policie nebyl nebezpečný a nikomu nechtěl ublížit.

Po asiatovi vyhlásila policie pátrání v pátek 6. září. Podle prvních informací chtěl z nákupního centra na Chodově odvést nezletilou dívku. K tomu se dotýkal a oslovil asi deset dalších dívek i dospělé ženy v metru. 

Promluvili s několika z nich i se svědkyní, která pomohla zmíněné nezletilé. Také přišli na to, že na místo přijel na kole asi v deset ráno a odjel ve čtyři odpoledne.

V neděli policie oznámila, že se muže podařilo najít v jedné obci z Prahou a to díky komentáři pod příspěvkem na síti X. Pak zjistili, že se jedná o šestašedesátiletého turistu, který do Česka přijel na návštěvu.

„Z jeho výslechu a výslechu dívek jsme nezjistli, že by byl nebezpečný nebo chtěl někomu ublížit,“ konstatovali policisté.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík

Štítky policie, Chodov, dívky, turista

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Petr Ševčík

Sice mne napadlo, že ta paní se ho mohla zeptat, co potřebuje. Ale je velmi divné, že turista přijel na kole a oslovoval mladé dívky. Pokud se potřebuji někam dosta, zeptám se raději dospělého. Takže mi to připadá, jako odfláknuté vyšetřování, nebo policie mlží. Třeba to byla volavka, která holky testovala na drogy.

Neděle, 8. září 2024, 15:55Odpovědět

Policisté našli muže, který oslovoval dívky na Chodově. Je to turista, nikomu ublížit nechtěl  |  Společnost  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.