Počasí dnes30 °C, zítra30 °C
Sobota 7. září 2024  |  Svátek má Regína
Bez reklam

Kapela Mirai zahájila sérii Summer Festů ve velkém. Vyhrajte vstupenky na sobotní zastávku v Přibrami

Oblíbená čtveřice ze severní Moravy, kapela Mirai, má za sebou prvních osm zastávek z dlouhé série vlastních festivalů. Velkolepý program poprvé představili v Praze, kde rovnou třikrát vyprodali Riegrovy sady a zajistili tak nezapomenutelný zážitek asi 10 tisícům lidí. Už tuto sobotu čeká kapelu další zastávka v Příbrami. Na festival mohou tři čtenáři vyhrát po dvou vstupenkách.

„Mirai Summer Fest 2024 je náš vlastní festival. Teda spíš 18 festivalů po celé republice. Do všeho, co se na akcích děje, se snažíme otisknout, ať už je to skvělým jídlem a drinky, které jsme sami vymysleli, nebo našlapaným program," popisuje kapela Mirai

Za sebou má kapela víkendové zastávky ve Slavkově u Brna a v Mikulově. Už tuto sobotu zahrají v Příbrami. Festivalový den začíná už v 15 hodin, kdy se otevřou brány Letního kina. Už o hodinu později startuje akustický koncert Mirai. Chybět nebudou ani hosté, návštěvníci se mohou těšit na vystoupení Matěje Plška, kapely Realita nebo zpěvačky Annabelle.

Program pak doplní autogramiáda Mirai, talkshow a „kolo smůly“. Po večerním megakoncertu následuje afterparty, kde se jako dj's představí samotní Mirai. 

Díky soutěži s Pražskou Drbnou mohou tři čtenáři vyhrát po dvou vstupenkách na sobotní koncert. Stačí jen do páteční 14. hodiny správně odpovědět na soutěžní otázku a čekat na slosování. Výherci budou informování emailem. 


Soutěž skončila! Výherci byli informováni!

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Barbora Chlebová

Štítky Mirai, Summer Fest, koncert, soutěž, Příbram

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kapela Mirai zahájila sérii Summer Festů ve velkém. Vyhrajte vstupenky na sobotní zastávku v Přibrami  |  Společnost  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.