Počasí dnes29 °C, zítra32 °C
Pátek 28. června 2024  |  Svátek má Lubomír
Bez reklam

VIDEO: Řidič nacouval na přechodu do seniorky, ta skončila v péči záchranářů a strážníků

Nepozorný řidič si při couvání nevšiml seniorky, kterou při přecházení přechodu srazil. Svědkyně nehody pohotově zavolaly seniorce záchranou službu, která zanedlouho dorazila na místo. Žena po vyšetření v sanitce odmítla přemístění do nemocnice. Jelikož byla však silně otřesena, pomohli jí s cestou domů strážníci městské policie.

Dopravní nehodu řešili strážníci z Prahy 7. Incident se odehrál u přechodu pro chodce, kde si couvající řidič nevšiml přecházející seniorky s chodítkem a kvůli své nepozornosti ji srazil. Na místě byly dvě svědkyně, které se bezprostředně po nehodě začaly věnovat osmasedmdesátileté ženě. Zavolaly jí záchrannou službu a po příjezdu strážníků je informovaly o celé situaci. Seniorka tak byla na místě ošetřena záchranáři, převoz do nemocnice však odmítla. 

Jelikož se o seniorku neměl kdo postarat, ujali se jí na místě a na cestě domů strážníci. Ti ženě nejprve poskytli stín a dostatek vody a po příjezdu kolegů z dopravní policie ji převezli k ní domů. Protože bylo chodítko po nárazu zničené, vynesl ženu strážník do bytu v náruči, kde ji uložil do postele. Hlídka poté preventivně kontaktovala sousedy o proběhnuvší situaci. 

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky nehoda, přechod, seniorka, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Aneta Jirásková

Tihle lidi by neměli mít řidičák.

Sobota, 22. června 2024, 12:40Odpovědět

VIDEO: Řidič nacouval na přechodu do seniorky, ta skončila v péči záchranářů a strážníků  |  Společnost  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.