Počasí dnes25 °C, zítra24 °C
Neděle 23. června 2024  |  Svátek má Zdeňka
Bez reklam

Napadení na hokeji, hajlující muž na fotbale. Pražští policisté měli rušnou sobotu

Policisté v Praze měli v sobotu odpoledne napilno, sešly se jim hned tři velké události. Na Letné se konalo derby, v O2 areně hrál druhý zápas český hokejový nároďák a v Letňanech koncertovala skupina Rammstein. Sportovní akce se neobešly bez zásahu policie, řešila napadení, hajlujícího muže a opět i falešné vstupenky.

Na zápas Slavie a Sparty dohlížely stovky policistů, doprovázely například pochod Slávistů ze Staroměstského náměstí ke stadionu na Letné. Tam pak byl ještě před zápasem zadržen muž, který hajloval.

Klid ale neměli ani po utkání. „Mezi skupinou příznivců domácích a hostů došlo k pokusu o fyzické napadení, kterému policisté za použití donucovacích prostředků zabránili. Na osobní svobodě jsme omezili pět osob,“ informovala policie na síti X.

Před 02 arenou, kde se koná hokejové mistrovství světa, jsou policisté nasazení každý den. V pátek odhalili dvě stovky falešných vstupenek, v sobotu to bylo 35. Podvedeným tak vznikla škoda sedmdesát tisíc. 

„Také jsme řešili několik incidentů v podobě různých menších napadení. Vše v přestupkové rovině a ve všech případech hrál roli alkohol,“ sdělila policie. 

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky policie, hokej, fotbal, napadení, vstupenky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Napadení na hokeji, hajlující muž na fotbale. Pražští policisté měli rušnou sobotu  |  Společnost  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.