Počasí dnes20 °C, zítra24 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Pobyt v lesích s vlastním samovýčepem. Vyrazte nejen na dovolenou do Penzionu Na Gruntě

PR článek

Atraktivní krajina plná lesů, poutních míst nebo malebných výhledů. To a mnohem více nabízí lidem obec Vranov u Brna, kde návštěvníkům poskytuje ideální zázemí Penzion Na Gruntě. Hosté si užijí rodinnou atmosféru, kvalitní služby v čele s vyhlášenou restaurací nebo občerství čerstvě naraženým pivem u samovýčepu.

Ubytovací zařízení stojí už několik let na samém okraji Vranova, který návštěvníci vyhledávají nejen kvůli tomu, že se jedná o významnou poutní lokalitu. Lidi láká zejména okolní krajina, jež přímo vybízí k pěším i cyklistickým výletům po okolí Drahanské vrchoviny. Perfektním místem pro strávený čas v téměř tisícové obci nedaleko Brna či Blanska je Penzion Na Gruntě.

„Od samého začátku provozu dbáme na rodinnou atmosféru a kvalitu služeb. Pokoje jsou uzpůsobené jak pro aktivní páry, tak i větší skupiny či rodiny s dětmi. Každý z celkem pěti pokojů má dřevěné podlahy, příjemné posezení a navíc krásný výhled do přírody,“ popisuje Martin Holešovský, majitel Penzionu Na Gruntě, který nabízí příchozím bezplatné soukromé parkoviště nebo připojení k Wi-FI.

Restaurace s českou klasikou 

Penzion si zakládá na přátelském přístupu. Dokládají to nejen útulné prostory, ale rovněž okolní vybavení. Součástí penzionu je třeba restaurace. Ta nabízí klasické speciality české a moravské kuchyně, na něž si zajdou hosté i místní. Kromě toho se v provozovně pravidelně konají různé gastronomické akce. Na své si ale přijdou i klienti, kteří dávají přednost soukromějšímu prostředí.

„Chceme, aby tady lidem při pobytu  nic nechybělo a cítili se jako doma. I proto máme k dispozici kromě restaurace také příjemné venkovní posezení, jehož součástí je grill,“ láká Holešovský hosty, kteří mají v blízkosti ubytování, lyžařský areál v Olešnici, chráněné území Moravského krasu nebo rozhlednu Babí lom. 

Pokrmy servírované v restauraci při penzionu

Samovýčep pro dobré lidi 

K nabízeným službám penzionu na Gruntě patří také Samovýčep pro dobré lidi, který je v okolí opravdovou raritou. Na čepu je čerstvě naražené pivo místní značky a k tomu jsou v lednici připravené další pochutiny. Každý se tak může obsloužit sám dle libosti.

Sortiment pravidelně obměňuje i podle ročního období. V nabídce máme třeba domácí polévky, uzeniny nebo zákusky. Zákazníky o novinkách pravidelně informujeme na sociálních sítích,“ uzavírá Holešovský k místu, kde se rovněž konají společenské akce nebo funguje letní kino. 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Vranov, cestování, služby, penzion

Pobyt v lesích s vlastním samovýčepem. Vyrazte nejen na dovolenou do Penzionu Na Gruntě  |  Společnost  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.