Počasí dnes25 °C, zítra26 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Jean-Claude van Damme navštívil Prahu. Zatrénoval si s pražskými karatisty

Světoznámý herec Jean-Claude van Damme, hrdina osmdesátkových a devadesátkových hollywoodských filmů, dorazil 6. listopadu do Prahy. Soukromým letadlem dorazil na akci Noc s legendou, která proběhla v pražském klubu Sasazu. Tam van Damma zpovídali hokejista Jaromír Jágr a herec Marek Vašut. U povídání však nezůstalo, herec si v Praze zatrénoval karate.

Jágra spojuje s van Dammem zejména film Náhlá smrt, který se odehrává v aréně pittsburského hokejového klubu během finále NHL.

Daleko jistěji než na bruslích se herec s přezdívkou Svaly z Bruselu cítí v kimonu na tatami. Jean-Claude van Damme za sebou má desítky let pilování karate a je držitelem černého pásku. Sám o sobě říká, že je Fred Astaire karate, několik let totiž studoval také balet.

Svou návštěvu Prahy van Damme spojil s tréninkem ve společnosti pražských karatistů z klubu Karate Vision. „Díky přátelům z Red Dragon Team se naši trenéři Petra Nová a Daniel Burda dostali na supertajný trénink pro zvané s legendárním JCVD,“ pochlubili se karatisté na svých sociálních sítích.

Karate vision jehož trenéři se označují za průvodce na cestě karate. Učí děti karate s důrazem na psychickou stabilitu a univerzální principy důležité pro orientaci v sobě a ve vnějším životě. „Mluvíme s dětmi, umíme jim naslouchat a společně řešíme to, co je třeba,“ píší trenéři na webu Karate Vision.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto poskytlo Karate Vision

Štítky sport, karate, Jean-Claude van Damme, Karate Vision, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jean-Claude van Damme navštívil Prahu. Zatrénoval si s pražskými karatisty  |  Společnost  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.