Počasí dnes24 °C, zítra20 °C
Středa 15. května 2024  |  Svátek má Žofie
Bez reklam

Znečištěná postel, počítač vyhozený z okna. Žádost o sex skončila v Praze příjezdem strážníků

Hlídka městské policie z Prahy má další bizarní historku do sbírky. Původně strážníky přivolali k problémové ženě, která měla vyhodit spolubydlícímu počítač z okna a ničit byt. Jak vyšlo najevo, požádal ji o sex, což ji naštvalo a kromě jiného mu ještě zaneřádila mu postel.

Do bytu volali hlídku kvůli rozhořčené ženě. A hned po příjezdu čekal na ulici strážníky první výsledek jejího řádění. Na chodníku ležel rozbitý počítač, který z okna letěl tak nešťastně, že nejdřív dopadl na zaparkované auto.

„Jeho cesta do křemíkového nebe měla započít okamžikem, kdy majitel bytu sdělil svojí spolubydlící, že se má vystěhovat. Žena se údajně rozohnila natolik, že se zamkla v jednom z pokojů, vyhodila jablko z okna a začala ničit vybavení bytu,“ popsala na Facebooku mluvčí městské policie Irena Seifertová.

Po příchodu do bytu ale slyšeli ještě další příběh. Narazili tam na nahou ženu, která kolem nic prošla a oznámila jim, že se jde vysprchovat.

„Při společném popíjení alkoholu totiž dostala od muže nabídku, na kterou odpověděla po svém. Dosti svérázně, a to znečištěním jeho postele,“ doplnila Seifertová.

Její tvrzení nakonec potvrdil i spolubydlící, k násilí podle obou ale nedošlo. Zbytek si dořeší státní policie.

Hodnocení článku je 52 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Městská policie hlavního města

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

MArtin Draxler

Čte někdo ty články po tom, když je redaktor napíše? Asi by to nebylo od věci, objevuje se v nich spouta chyb nejen gramatických. Nejsem žádný purista, ale to, co dělají média s češtinou, to je hrůza. Žáci a studenti pak chyby naposlouchají nebo nakoukají a snadno je pak zopakují. Často mi připadá, že články píše generátor náhodných slov.

Čtvrtek, 3. srpna 2023, 10:51Odpovědět

Znečištěná postel, počítač vyhozený z okna. Žádost o sex skončila v Praze příjezdem strážníků  |  Společnost  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.