Počasí dnes19 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Třináctiletou dívku, která napsala dopis na rozloučenou a odešla z domu, našli v pořádku

, aktualizováno 26. března 2023, 16:30

Třináctiletá dívka napsala dopis na rozloučenou a odešla z domu. Po dívce začalo ihned po oznámení o pohřešování pátrat několik hlídek policistů, policejní psovod se služebním psem, vrtulník a strážníci. Ve čtvrtek 23. března se nevrátila ze školy domů, v pátek odpoledne ji policisté našli v pořádku.

Třináctiletá dívka z obce Klobuky se nevrátila 23. března po dvanácté hodině ze školy domů a naposledy ji lidé viděli okolo šesté hodiny večerní u hřiště v Pražské ulici ve Slaném.

Pohřešovaná dívka je vysoká asi 167 centimetrů, je střední postavy, má hnědozelené oči, kratší odrostlé vlasy hnědočerné barvy, které nosí buď v culíku nebo pod kšiltovkou a má rovnátka. Na sobě by měla mít krátkou hnědo-zeleno-zlatou bundu do úrovně pasu, modré džíny, bílé tenisky a kostkovaný batoh, mohla se ale převléknout.

Dívka u sebe nemá mobilní telefon. „Vzhledem k tomu, že dívka by měla mít sklony k sebepoškozování a doma zanechala dopis na rozloučenou, je zde důvodná obava o její život,“ popsala policejní mluvčí Michaela Richterová.

Policie spustila pátrání, do kterého se zapojilo několik hlídek policistů, policejní psovod se služebním psem, vrtulník a strážníci. „Pokud ji uvidíte nebo máte k její osobě či pohybu jakékoliv poznatky, neprodleně volejte na linku tísňového volání 158. Předem děkujeme za jakékoliv informace, které by nás dovedly k nalezení dívky,“ vyzvala mluvčí.


Aktualizace: Pohřešovanou dívku policisté našli v pátek odpoledne v pořádku a bez zranění. Objevil ji kriminalista a psovod se psem.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jakub Horňák

Štítky dívka, pátrání, dopis na rozloučenou, policie, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Třináctiletou dívku, která napsala dopis na rozloučenou a odešla z domu, našli v pořádku  |  Společnost  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.