Počasí dnes15 °C, zítra20 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Nové nákupní centrum OC Opatovská dnes otevřelo pět obchodních jednotek. Mezi nimi i nový Lidl

OC Opatovská je obchodní centrum na pražském Jižním Městě a má za sebou má nákladnou rekonstrukci. Nákupní centrum se oficiálně otevře až 15. února, ale dnešním dnem v centru otevřely prodejny Lidl, BENU Lékárna, OPTIK BOUTIQUE, Tabák Tisk GECO a Nutriadapt.

OC Opatovská se nachází na Jižním Městě mezi stanicemi metra Háje a Opatov. Zákazníci zde najdou 22 nákupních jednotek a celková investice do přestavby, která trvala rok a půl, byla 300 milionů korun.

Už před Vánocemi bylo v Obchodním centru Opatovská otevřeno pět obchodních jednotek, a to prodejny s oblečením KiK Textil a Pepco, hračkářství Pompo, Dm drogerie markt a chovatelské potřeby Pet Center. Zbytek obchodních jednotek se otevře na přelomu ledna a února. 15. února pak dojde k oficiálnímu otevření OC Opatovská.

„Naším hlavním plánem, se kterým jsme do tohoto projektu vstupovali, je vybudování nejen moderního nákupního centra, ale jakési komunitní platformy. Nechceme se stát místem, kam budou za nákupem jezdit zákazníci přes půl Prahy, ani místem s nabídkou drahého luxusního zboží," uvedla pro MediaGuru.cz tisková mluvčí společnosti TTP Invest Markéta Aulová.

Ohodnoť článek

Foto Facebook OC Opatovská

Štítky obchod, nákupní centrum, OC Opatovská, Praha, obchodní centrum, Lidl, Jižní Město, Pepco, Pompo, Dm-drogerie markt, Vánoce, Opatov, TTP invest, a.s.

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nové nákupní centrum OC Opatovská dnes otevřelo pět obchodních jednotek. Mezi nimi i nový Lidl  |  Společnost  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.