Počasí dnes16 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Na souboj se ženami se těším, říká jednička pražské kandidátky ANO Patrik Nacher

Hnutí ANO míří do podzimních sněmovních voleb s mužem na první pozici, což je v konkurenci ostatních subjektů výjimka. Jedničkou pražské kandidátky bude poslanec a pražský zastupitel Patrik Nacher. V předvolebním období Drbna představuje lídry kandidátek výrazných politických subjektů, které jdou do voleb.

Boj za zvyšování finanční gramotnosti českých spotřebitelů

Patrik Nacher se narodil 17. října 1974 v Praze, kde zároveň vystudoval obor Bankovní manažer na vysoké škole Bankovní institut. Nacher je ekonom a od října 2017 také poslanec. V posledních sněmovních volbách Nacher kandidoval jako nestraník a členem hnutí ANO není ani dnes, přestože od roku 2014 působil jako zastupitel hlavního města Prahy právě za ANO, ale této funkce se loni vzdal.

Nacher se pohybuje dlouhou dobu v oblasti médií a marketingu, věnuje se spotřebitelským tématům a bankovnictví a bojuje za zvyšování finanční gramotnosti českých spotřebitelů, v roce 2015 napsal a vydal popularizační publikaci s názvem Konec finančních negramotů v Čechách. Jedním z jeho projektů je pořádání veřejné ankety Nejabsurdnější bankovní poplatek.

„Na ten souboj se ženami se těším“

„Děkuji za projevenou důvěru, jsem svůj a nejsem tak úplně tvárný člověk, což všichni vědí, tak mě to potěšilo dvojnásob,“ uvedl Nacher po potvrzení jeho toho, že právě on povede kandidátku hnutí ANO v Praze. „Zatím to vypadá, že tato kampaň bude očistec. Za sebe ji povedu slušně a pokud možno věcně. Můžeme se lišit v názorech na témata, z toho ale neplyne, že se máme vzájemně urážet a dehonestovat,“ doplnil.

Nacher reagoval také na to, že jeho soupeřkami ve volbách budou spíše ženy. Na postech jedniček pražských kandidátek jsou totiž místopředsedkyně Pirátů Olga Richterová, šéfka TOP 09 Markéta Pekarová Adamová, komunistka Marta Semelová a pravděpodobně se přidá i ministryně Maláčová. „Na ten souboj se ženami se těším. Že se to ale sešlo, tahle genderová nerovnost opačným směrem,“ posteskl si Nacher na Facebooku a doplnil, že mu bude ctí účastnit se tohoto podle jeho slov gentlemanského souboje.

Babiš je jedničkou středočeské kandidátky

Na dalších místech pražské kandidátky jsou za Nacherem Věra Adámková a Robert Králíček. ANO ve středních Čechách by měl vést do sněmovních voleb předseda hnutí a premiér Andrej Babiš. Babiš považuje nominaci na post středočeského lídra za logickou, protože v kraji kandidoval i v letech 2013 a 2017.

Cílem je podpora rodin, říká Olga Richterová, jednička pražské kandidátky Pirátů a STAN

Koalice Pirátů a Starostů a nezávislých míří do podzimních sněmovních voleb se sloganem Vraťme zemi budoucnost. Jedničkou pražské kandidátky bude poslankyně a první místopředsedkyně Pirátů Olga Richterová, která jako hlavní prioritu zmínila...

Česko potřebuje změnu, říká Markéta Pekarová Adamová, jednička pražské kandidátky koalice Spolu

Koalice KUD-ČSL, ODS a TOP 09 míří do podzimních sněmovních voleb pod názvem Spolu se sloganem Patříme na Západ! Jedničkou pražské kandidátky bude poslankyně a předsedkyně TOP 09 Markéta Pekarová Adamová, která v Poslanecké sněmovně zastává post...

Ohodnoť článek

Foto archiv Patrika Nachera

Štítky politika, volby, profil, Patrik Nacher, ANO, ANO 2011, Praha, spotřebitel, Andrej Babiš, Drbna.cz, Vysoká škola regionálního rozvoje a Bankovní institut - AMBIS, a.s., Markéta Pekarová Adamová, Jana Maláčová

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na souboj se ženami se těším, říká jednička pražské kandidátky ANO Patrik Nacher  |  Politika  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.