Počasí dnes25 °C, zítra26 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Ondřej Kolář s rodinou poslal fakáče Alianci pro rodinu. Důvodem je názor na manželství

Bývalý starosta Prahy 6 a současný poslanec Ondřej Kolář (TOP 09) během jednání Ústavně-právního výboru nahlas vysvětlil svůj pohled na manželství. Označil ho za instituci, která pro něj osobně nic neznamená a k životu ji nepotřebuje. Tento jeho názor na svých sociálních sítích sdílel ultrakonzervativní spolek Aliance pro rodinu. Pod příspěvkem se záhy objevila značná spousta negativních reakcí, a tak reagoval i sám Ondřej Kolář. On a jeho rodina poslali svým kritikům fotku se zdviženými prostředníčky.

„To je tak, když uchyláci vládnou světu“

Aliance pro rodinu zveřejnila na svých sociálních sítích úryvek z prohlášení Ondřeje Koláře, které pronesl na jednání Ústavně-právního výboru. „Pro mě je to (pozn.: manželství) instituce, která neznamená vůbec nic,“ uvedl Ondřej Kolář.

Na základě sdílení na sítích Aliance pro rodinu si Ondřej Kolář a jeho rodina přečetli značné množství nesouhlasnýc komentářů včetně nadávek. „On je vážně nemocný, jdi se léčit,“ napsala na Facebooku Marcela Hofmeisterová„To je tak, když uchyláci vládnou světu,“ nechala se v komentářích slyšet Petra Kotyzová.

Kolář s rodinou si vysloužili nadávky i přání smrti

Ondřej Kolář se svou partnerkou a dětmi adresovali svým kritikům fotogafii se zviženými prostředníčky. „Naše netradiční rodina posílá jasný a tradiční vzkaz všem, co měli díky shitpostingu Aliance pro rodinu potřebu nám během posledních dnů napsat, že nemáme nárok být rodina, že jsme odpad, že je naše maminka cuchta a kurva a tak podobně,“ napsal Kolář k fotce, kterou sdílel na svém facebookovém profilu.

Kritiku si Kolář vysloužil tím, že na jednání Ústavně-právního výboru vyjevil svůj pohled na manželství. „Tedy na instituci, která pro mě osobně nic neznamená a k životu ji nepotřebuji. Prý tímhle svým názorem ale urážím slušné lidi a rozvracím společnost,“ napsal Kolář.

Aliance pro rodinu dlouhodobě vzbuzuje kontroverze. Jde o ultrakonzervativní spolek s vazbami na podobně konzervativní uskupení jako například Hnutí pro život, Akce D.O.S.T. nebo Opus Dei.

„Myslel jsem, že žijeme ve svobodné zemi a nevídaně svobodné době, kdy nikdo nikoho nenutí se ženit nebo vdávat“

„Myslel jsem, že žijeme ve svobodné zemi a nevídaně svobodné době, kdy nikdo nikoho nenutí se ženit nebo vdávat, kdy si každý může vybrat. Já, ač se oženit můžu, jsem si svobodně vybral, že se neožením. Prostě protože můžu. Stejně jako si tisíce lidí (pokud teda zrovna nejsou homosexuálové) můžou svobodně vybrat, že se ožení nebo vdají. Já jim v tom nebráním a nebudu bránit. Jako starosta jsem oddal nespočet párů a nikdy jsem je za jejich rozhodnutí nekritizoval, nerozmlouval jsem jim to, neposmíval jsem se jim, nenadával jsem jim do odpadu. A to i přesto, že udělali něco, k čemu nemám vztah. Je to jejich věc a já nemám vůbec žádné právo jim do toho kecat. Prostě to respektuju,“ vysvětlil Kolář.

Lidé z Aliance pro rodinu se podle Koláře zaklínají tradičními hodnotami a křesťanskými ideály a nedostává se jim respektu a pochopení. „Hodně mají jen zloby a nenávisti. Nebudu tady je ani jejich militantní příznivce nijak hodnotit. Jediné, co k tomu řeknu je to, že s křesťanskými ideály tolerance a lásky k bližnímu, nemá tahle parta ultras prachvůbec nic společného. Na závěr bych chtěl říct, že právě jejich hejty a jejich chování jsou něco, co mě dokonale zlomilo k absolutní podpoře manželství pro všechny,“ uvedl bývalý starosta Prahy 6.

„Manželství pro všechny lidem z Aliance pro rodinu nijak neublíží a rozhodně jim neublíží tak, jak jejich příznivci dokážou ubližovat lidem s odlišnými názory. Mnoha lidem ale pomůže. Já osobně nechápu, k čemu a v čem, ale to je moje věc a neznamená to, že kvůli tomu budu někomu psát, aby chcípnul,“ uzavřel Kolář.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto poskytl Ondřej Kolář

Štítky Ondřej Kolář, rodina, fakáče, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Josef Volfík

Idiotismus jeho a jeho rodiny ukazuje už ta fotka.

Úterý, 21. listopadu 2023, 02:02Odpovědět

Martin Vaněk

Co asi z těch dětí vyroste? Další imbecilové jako je jejich tatík z vlastizrádné pidistraničky LOW 0,09, které se drží v parlamentu jen díky volebním podvodům a zkorumpované justici?

Středa, 8. listopadu 2023, 08:48Odpovědět

Libor Burian

Všichni ti vypovídají o sobě, buďme rádi a pojďme všichni ke všem volbám říct mafii a dost ! Ať nedopadnou jako ty senátní kam nepřišlo ani 20% a mafianum stačilo přijít se svými rodinami když je obvolali bendové a zděšena.

Středa, 8. listopadu 2023, 09:19Odpovědět

Martin Vaněk

Nebuďte naivní... Opravdu věříte, že tady volí občané, a ne PC v Langley? Srovnejte procentuální výsledky prezidentských voleb na Slovensku, ve Francii nebo u nás... :-D

Středa, 8. listopadu 2023, 14:37Odpovědět

Libor Burian

Ano, Slovensko 67% asi použilo jinou agenturu a neposlechli rady našich retardů. Orbán s nadpoloviční většinou. Poláci s účastí 73% ...

Sobota, 11. listopadu 2023, 11:03Odpovědět

Hana N

Z vašeho slovního průjmu jsem pochopila jen to, že nechcete žít ve většinové společnosti, posloucháte hnusný POP a je vám cca 60+. Bude tam nějaká svazácká minulost, posléze řadový soudruh. Nějaké vazby na východ. Pod tímto článkem absolutně mimo mísu. A vlastně i kdekoliv jinde.

Středa, 8. listopadu 2023, 06:38Odpovědět

Martin Vaněk

Takže má poslouchat RAP, změnit si v OP věk na 25+, a pak ho teprve začnete respektovat? Koukám, že jste blbka na Ntou; nemáte také náhodou inkluzivně vystudovánu nějakou rychlokvašku v Plzni nebo genderovou nalejvárnu na UK...? :-D

Středa, 8. listopadu 2023, 08:52Odpovědět

Libor Burian

Buďme optimisté. Ani potomek vraha, mafiána nemusí být nutně vrah a mafián. Polovina lidí je víceméně slušná. Proto čekám co se dozvíme od Lidí z Izraele o důvodu selhání vládnoucí mafie (viz investigativci-665 daňových rájařů Pandora -někam se jim zatoulal ten666). Mafiáni po první ráně utečou, měli tam ti lidé funkční zbraně a střelivo ? O agentech viz na yt agent Nachtmann, Čurda, udání úkrytu výsadkářů a vypalení obcí, dnes ropušanovi kroupové které vyzývá k udávání jako to dělají soudruzi soukmenovci na východě.

Středa, 8. listopadu 2023, 09:14Odpovědět

Martin Vaněk

Ovoce bohužel nepadá daleko od stromu... (i když, čest výjimkám)

Středa, 8. listopadu 2023, 14:38Odpovědět

Libor Burian

Přímo k článku bývá začátek, dále píšu o důvodech dnešního zmaru a bahnu. Od ukřižování Ježíše a osvobození vraha a lupiče barabase, zneužili náboženství k ovládnutí světa ohněm a mečem, z té vraždy sí udělali koryto, kšeft, živobytí, turistickou atrakci s prodejem suvenýrů, upalovali reformátory, vědce, bylinkářky, knihy, otrokáři, kolonialisté zbrojaři, lichváři,a jednají tak dodnes. Viz film Ukřižování s Mel Gibsonem, Kladivo na čarodějnice, Wilsonov, Dny zrady, Noc rozhodnutí, Schindlerův seznam, Smrt krásných srnců, Musíme si pomáhat, Wintonovy děti, Hlava22, Rozrušená země, Toman, Ucho, Vážení přátelé ano, Bony a klid, Báječná léta pod psa, Pupendo, Kolja, Akumulátor1,2, seriál Devadesátky včetně dokumentu, Příběh Kmotra-agentStB Mrázek zKolínska jakoRakušan, Šmejdi, Gangster ka, Sametoví vrazi, Ivánku kamaráde můžeš mluvit, Někdo to rád horké, Kmotr, Sicilský klan, Obchodník se smrtí, Soukromá válka pana Wilsona, Vicepresident, My Lai, Četa, Forest Gump o Vietnamu

Středa, 8. listopadu 2023, 07:49Odpovědět

Libor Burian

O důvodech dnešního zmaru píšu v diskusích. A na yt Mudr Jan Hnízdil Světu vládnout psychopati. Řešte plýtvání životy, surovinami, energiemi, prací, znečišťování životního prostředí zbrojením a válkami, výrobou vražedného šrotu. Lichvářská válečnická zbrojařská lupičská zlodějská mafie vede svět od krizí k válkám válečnickými trpaslíky, kudlankami, trubci, komedianty, lháři, podvodníky, falešnými studenty falešných bendopráv a danuschíškol prodavačů titulů, překupníků, pašeráků, tunelářů, odkláněčů, kteří po rozvratu v roce 89 převlékli kabáty a uniformy, rozdělili Československo, zhasli a rozkradli viz seriál Devadesátky včetně dokumentu, Karel Kryl Demokracie, Za prachy, Věštec Ivan Řekni kde ty prachy jsou, Kabáti Colorado, Mám jednu ruku dlouhou, Amnestie, Nájem zvedej, Pánubohu do oken, Nightwork píseň pro Pražáky, Sexuální násilí, Sami, Iluze o lůze, LupoAnettaTahači, ABJ, virtuálky, Pánové nahoře, Zdálky z blízka, knihy Polojasno, Ukradená revoluce, Cibulkovy Seznamy agentů StB, Orwell1984. Citát mužíka s pseudonymem rotschild1763:Ti kteří chápou systém budou tak zainteresováni na vlastním zisku nebo závislí na prospěchu který systém přináší že z jejich řad nikdy opozice nevzejde. Masa lidí neschopná to mentálně pochopit bude však své břímě nést bez reptání. Možná že ani nebude tušit že celý systém je nepřátelský jejich vlastním zájmům... až budeme kontrolovat vaše peníze tak si volte koho chcete...-euro, kryplměny, digitální peníze, konec hotovosti, bodování jako v Číně, autíčka na baterky, inflace, ceny energií, vody, všeho, třetinové mzdy opravdu pracujících lidí, vyvádění stovek miliard, daňoví Pandora rájařů 300(v Izraeli 665, dozvíme se pozadí dnešní další války ?).

Středa, 8. listopadu 2023, 03:05Odpovědět

Fearone Biggz

Kolář je koště.

Úterý, 7. listopadu 2023, 13:08Odpovědět

Hana N

A vy nechápete psaný text a jiný názor. Přesně o lidech, jako jste vy, je ta noticka.

Středa, 8. listopadu 2023, 06:40Odpovědět

Libor Burian

Pán napsal názor, ne ?

Středa, 8. listopadu 2023, 08:10Odpovědět

Milan Hladký

Názor ? Ne, pan pouze uráží. Když napíšu, že s Vámi nesouhlasím, mohu i přidat proč,je to názor. Když napíšu, že jste zloděj, nebo cokoli podobného, je to urážka. Tedy pokud za sebou opravdu nemáte nějaký soud, kde byste byl za krádeže odsouzen.

Čtvrtek, 9. listopadu 2023, 07:17Odpovědět

Libor Burian

U starosty Prahy překvapí překvapení z naší hloubky bahna bendostànu s převlečenými soudruhy soukmenovci. Kolem války nacionalistů na severovýchodě, náboženských sekt na jihovýchodě. Na yt Mudr Jan Hnízdil Světu vládnout psychopati. Čemu se lze divit ? O tom píšu v diskusích.

Čtvrtek, 9. listopadu 2023, 08:36Odpovědět

Ondřej Kolář s rodinou poslal fakáče Alianci pro rodinu. Důvodem je názor na manželství  |  Politika  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.