Počasí dnes15 °C, zítra20 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

ANKETA: Kdo zvládl lépe prezidentskou debatu v České televizi?

Nedělní debata mezi prezidentskými kandidáty Petrem Pavlem a Andrejem Babišem (ANO) byla ve znamení vzájemného ostrého obviňování. Andrej Babiš o Petru Pavlovi například opakovaně tvrdil, že celý život mluví o válce a nevěří v mír. Pavel naopak kontroval tvrzením, že o mír usiluje a že Babiš "lže, kudy chodí". Viděli jste nedělní debatu na obrazovkách České televize? Který z kandidátů měl podle vás navrch? Hlasujte v anketě.

ANKETA: Kdo zvládl lépe prezidentskou debatu v České televizi?

Celkem hlasovalo54535 čtenářů

Hodnocení článku je 78 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Ema Dvořáková, Honza Faltus

Štítky anketa, debata, kandidát, prezident, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Marta Jirková

Pokud by vyhrál Babiš, tak se budu stydět za to, že jsem Češka. Takový prezident by nám dělal jen ostudu. Sebestředný, zlý, zákeřný. Jeho touha po moci je strašná.

Pondělí, 23. ledna 2023, 14:09Odpovědět

František Kadlec

Vidím, že pan Daniel Mikeš se na debatu v TV nedíval.... Jinak by nemohl tvrdit, že se nedozvěděl, zda by pan Pavel poslal vojáky na pomoc případně napadenému Polsku či pobaltským státům. Přesně takhle vznikají pomluvy a zavádějící informace. Pan Mikeš by se neměl vyjadřovat ve veřejném prostou.

Pondělí, 23. ledna 2023, 14:02Odpovědět

Lenka Blažková

Vážení, prezidentská debata..... Opět mám pocit, že pan Pavel odpovídá v obecné rovině, asi to jinak neumí. Moderátor zase opět napadá pana Babiše a dává nestejne otázky. Je mi z to smutno. Nějak to zkouzlo do napadání. Moderátor vlastně nic neřídí.

Pondělí, 23. ledna 2023, 13:56Odpovědět

Daniel Mikeš

Škoda, že pan moderátor nepokládal oběma kandidátům stejné otázky. Takhle jsme se nedozvěděli, jestli by pan Pavel poslal na pomoc vojáky Polsku či pobaltským zemím v případě jejich napadení. Hypotetickými otázkami na tělo generála Pavla moc nezatěžoval.

Pondělí, 23. ledna 2023, 13:43Odpovědět

Radek Vorel

doufám že tenhle udavač,zloděj a lhář který rozděluje společnost -- jménem -- stb BUREŠ si neškrtne a odejde z druhého kola voleb jako zpráskanej pes a pan PAVEL ho přejede jako parní vááááálec !!!!

Pondělí, 23. ledna 2023, 13:42Odpovědět

Karel Popper

Vážení, je jané, že je a bude názor PRO a PROTI. Navíc, kdy se zde jedná o subjektivní hodnocení. A dle toho také tak konám. Jinak, co slyším,vnímáím a dle poctivého, ničím neovlivněného posuzování hodnotím. Takže pro mě pan Řezníček zcela "viditelně" cca 5min. před koncem do p.Babiše doslova "pral" řadu podotázek,kterými jej doslova "tlačil ke zdi".Bohužel pro něj se mu nedařilo. Opakem ponechával "v klidu" p.Pavla. Navíc jeho odpovědi byly v obecné rovině, aniž by deklaroval faktickéodkazy,jako tomu bylo právě u p.Babiše. Tohle přece musel vnímat každý objektivní jedinec. A zda již předem přistupuje tento jedinec k celé debatě s názorem, že u něj AB prohrává ne 1-0, ale 10-0, potom je vše marné, zde sdělovat svůj názor komukoli...Prosím, jedno na závěr. Nejsem žádný "babišovec", ale příznivec férového jednání a posuzování... A jedno na závěr. Nikomu jeho názor nevyvracím. Každému co jeho jest! Neříká se tomu "demokracie" ?? Všem přeji hlavně zdraví a pohodu.

Pondělí, 23. ledna 2023, 13:41Odpovědět

Vladimír Zajíček

PP bude výborným prezidentem. "Jenom" to musíme tento víkend dotáhnout do konce a to sprosté, stbácké hovado, poslat do zapomnění, případně kriminálu.

Pondělí, 23. ledna 2023, 13:18Odpovědět

Bohuslav Tomek

Moderátor byl opravdu hodně špatný. Místo věcných otázek na "jeden a pak druhý", se nazouval do Babiše. A Babiš byl také hodně špatný. Mě opakovaně nezajímají útoky "o rozvědčíkovi" někdy z roku 1530, dnes je rok 2023! Za bolševika v 8-mi letech jsem byl v pionýru na vesničce, protože tam ani nic jiného nebylo a dnes bych vedl polemiku, že jsem tehdy budoval socialismus a kolaboroval s režimem!!! Koho to dnes zajímá??!! Mě zajímá, co ten člověk dělal posledních 15 let, jak žil, jak pracoval.. a hlavně, co bude dělat teď na Hradě, až odtáhne ten židobolševický rudý ksindl a s partou rozkradačů. Když vidím, jak Fialova parta ODS to tu zase tuneluje jako v 90-tých letech parta ODS-áka Klause a Pavel se proti nim nevymezuje, tak volba presidenta je pro mě výběr "menší" nebo "větší " zlo. Ale já chci hergot již volit dobro ne zlo s odstínem!!! Prodavačka VŠ diplomů, to byl jen výsměch!!

Pondělí, 23. ledna 2023, 13:18Odpovědět

Smazaný uživatel

Moderátor také nebyl ve své kůži. Pana Babiše se několikrát ptal na jednu a tutéž věc

Pondělí, 23. ledna 2023, 13:16Odpovědět

Ivan Přibyl

Babiš byl zoufalý.Lituji Pavla i moderátora,že museli poslouchat jeho bláboly.Tohle by mělo být naším prezidentem...?

Pondělí, 23. ledna 2023, 12:58Odpovědět

Pavlovnie Fekete

Klid a duatojnoat měli jen pan Pavel a pan moderator, to co tam.sedelo bylo silene peklo chaos a lzi

Pondělí, 23. ledna 2023, 12:38Odpovědět

Antonín Kania

....ROZHODNĚ PAN BABIŠ BYL NEJLEPŠÍ....KDYBY TAM PAVEL NEMĚL TOHO REDAKTORA, TAK SI ANI NEŠKRT !!!.......PROTO VOLÍM PANA BABIŠE....KAŽDÝ KDO SI MUSEL ODSLOUŽIT DVOUROČNÍ POVINNOU VOJENSKOU SLUŽBU....TAK VÍ O ČEM JE ŘEČ....A NEBUDE VOLIT LAMPASÁKY !!!!

Pondělí, 23. ledna 2023, 12:31Odpovědět

Oldřiška Řezáčová

pořád se píše o chybách druhych ale rozumné slovo nikde

Pondělí, 23. ledna 2023, 12:30Odpovědět

Dana Provazníková

Výkon moderátora byl zoufalý, jak nadržoval Pavlovi.

Pondělí, 23. ledna 2023, 12:21Odpovědět

Eva Psohlavcová

Klasika, nestranný moderátor!

Pondělí, 23. ledna 2023, 11:47Odpovědět

Petr Mizur

nejhůře si vedl moderator

Pondělí, 23. ledna 2023, 11:37Odpovědět

ANKETA: Kdo zvládl lépe prezidentskou debatu v České televizi?  |  Politika  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.