Počasí dnes15 °C, zítra20 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

ANKETA: Kdo zvládl lépe prezidentskou debatu v České televizi?

Nedělní debata mezi prezidentskými kandidáty Petrem Pavlem a Andrejem Babišem (ANO) byla ve znamení vzájemného ostrého obviňování. Andrej Babiš o Petru Pavlovi například opakovaně tvrdil, že celý život mluví o válce a nevěří v mír. Pavel naopak kontroval tvrzením, že o mír usiluje a že Babiš "lže, kudy chodí". Viděli jste nedělní debatu na obrazovkách České televize? Který z kandidátů měl podle vás navrch? Hlasujte v anketě.

ANKETA: Kdo zvládl lépe prezidentskou debatu v České televizi?

Celkem hlasovalo54535 čtenářů

Hodnocení článku je 78 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Ema Dvořáková, Honza Faltus

Štítky anketa, debata, kandidát, prezident, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pavel Záruba

Babiš se drží hesla "100x opakovaná lež se stává pravdou"

Pondělí, 23. ledna 2023, 20:21Odpovědět

Jan Leytens

Jsem trochu znepokojen tím že lidé kteří prosazují tohoto pána asi nevnímají co tento pán říká jak se chová a o co se snaží. Což trochu chápu v kontextu toho druhého hradního ekonoma který nám teď léta předváděl jak by to asi být nemělo. Chápu i koblihe ale lidi vy to opravdu nevidíte?????????????????????????????????????

Pondělí, 23. ledna 2023, 20:00Odpovědět

Dana Valkova

Protoze AB je zaroven i ceskym obcanem,proto muze. Coz je pruser. Nechapu proc nejde zpatky na Slovensko, kde je momentalne vlada rozesranna, ma tam volny flek,at se predvede tam. Ve sve puvodni domovine. Jenze tam by estebak dopadl asi stejne.???

Pondělí, 23. ledna 2023, 19:37Odpovědět

Jan Leytens

Myslím si že spousta lidí je až fanaticky oddaná jistému tvoru s iniciály AB.

Pondělí, 23. ledna 2023, 19:09Odpovědět

Jan Leytens

Dobrý večer Přečetl jsem si některé články a chtěl bych reagovat.

Pondělí, 23. ledna 2023, 19:08Odpovědět

Petr Peták

Rád bych jenom věděl jak může Slovák kandidovat na presidenta v České republice?

Pondělí, 23. ledna 2023, 18:44Odpovědět

Dana Valkova

Divala jsem se na Debatu. Nejsem ani na strane Pavla ani Babise. Jednoznacne musim rict,ze Pavel na mne pusobi daleko vyrovnaneji. Mozna neni ekonom,ale ma jine hodnoty a prehled ma taky. Kdyz odmyslim jejich komunistickou minulost a estebactvi u Babise, bude Pavel rozhodne lepsim reprezentantem CR. Babis je slizkej had, lze v hodne vecech, jeho lidi,kterejch ma plnou hubu- nezajimaji. Je pro nej jen prostredek jak z toho vymlatit kapital pro sebe. Jen mne mrzelo,ze nezaregoval p. moderator na Babise kdyz tvrdil,ze on pomaha lidem. Tady si mel nechat redaktor jasne od Babise popsat jak konkretne to dela a jak lidem pomaha. O jeho nadaci pochybuji, nikdy o ni nebylo slyset a pokud ano,kam jdou ty penize,ktere udajne vlozil do fondu. Mel po nem chtit jasne vyjmenovat tu jeho urcitou pomoc. Jeho pomoc totiz spociva,ze rozporcuje medveda ze statniho rozpoctu, kterej privede do minusu i po dobu nekolika let. To se to rozdava, kdyz lidi posilaji penize z dani. Je to totalni magor a populista. Kdyz je takovy ekonom,proc z toho nema republika viditelny prospech. Asi proto,ze jeho priorita je jeho vlastni kapsa,pak Agrofert,dale Agrofert a dlouho to samy.Pokud bude na Hrade, bude to jen pokracovani toho senily Zemana. Podivejte se na clanek, jak prisel, jakou cestou ziskal Agrofert./ lsti, vypocitavosti, nastrcene osoby atd./ Jak je hnusny,ze sveho syna nechal odtahnout na Krym v dobe,kdy zacal byt vysetrovan.To je strasnej hnus. Vsak mu to synacek dal u soudu najevo. Je jen skoda,ze republika ma porad tak hnusny lidi k voleni./ Klaus, Zeman, Babis/ My se proste od techto podvodnych lidi nemuzeme odpoutat.

Pondělí, 23. ledna 2023, 17:20Odpovědět

Alenka Špicarová

Všichni víme, že právě média jsou tím největším zlem v naší zemi!!! Když se na někoho zaměří, není úniku!!! Vždyť je mnoho případů, že dohnaly svými příspěvky až k lidským tragédiím!!!

Pondělí, 23. ledna 2023, 17:00Odpovědět

Vojtěch Bartak

Aneb když pan Jan Vyš si myslí že je víc jak 29764 hlasujících. Prostě nesouhlasí a jeho názor je víc jak bezmála 30 000 názorů ostatních lidí. Gratuluji nový level AB příště se zeptáme pana Vyše na existenci neutronu. Pokud řekne že s ní nesouhlasí ihned se veškerá hmota rozpadne protože kdo je víc než jeho názor

Pondělí, 23. ledna 2023, 16:55Odpovědět

Alenka Špicarová

Máte pravdu pane Kohlere, ale u nás to prostě tak chodí, proto č. 7.!!!❤️

Pondělí, 23. ledna 2023, 16:52Odpovědět

Alenka Špicarová

Jen by to chtělo, vážení , bez urážek a sprostých, vulgárního výrazů!!! Vždyť čeština má tolik krásných možností a slov!!!

Pondělí, 23. ledna 2023, 16:50Odpovědět

Ivo Köhler

Nejhorší moderátor ze všech debat. Vysloveně se snažil grilovat Babiše. Nemá být veřejnoprávní televize nestranná ?

Pondělí, 23. ledna 2023, 16:18Odpovědět

Jan Blažek

Moderátor se hádal s p. Babišem více než jeho soupeř p. Pavel

Pondělí, 23. ledna 2023, 16:15Odpovědět

Jan Vyš

Souhlasím s hodnocením jednoho s diskutujících: "...ROZHODNĚ PAN BABIŠ BYL NEJLEPŠÍ....KDYBY TAM PAVEL NEMĚL TOHO REDAKTORA, TAK SI ANI NEŠKRT !!!.......PROTO VOLÍM PANA BABIŠE...". Přeji hezký den.
Zdroj:

Pondělí, 23. ledna 2023, 15:49Odpovědět

Zdenek Hubáček

Jeden prezident, za kterého jsme se museli omlouvat končí a druhý o post prezidenta usiluje. Ještě ani není zvolený a už se za něj musíme omlouvat.

Pondělí, 23. ledna 2023, 15:46Odpovědět

Jirka Krosa

doufám, že po včerejšku je vymalováno. ten estébácký gauner se definitivně odkopal

Pondělí, 23. ledna 2023, 15:33Odpovědět

Václav Ninger

je mi líto lidí, kteří nadávají Babišovi do STB. Jeho nepříslušnost v STB byla potvrzena soudem, zato Pavel je stbák jak vyšitý. Média z něj dělaj zloděje, lháře a vy jste jen cvičený papoušci, co melou a neví co, protože to říkají v ČT. Zjistěte kdo za tím stojí, a kdo chce Pavla. Babiš má pravdu a u mě celou debatu vyhrál on. A zaujatý moderátor by si už v takovém pořadu neškrtl. Měl být nestranný a to očividně nezvládl.

Pondělí, 23. ledna 2023, 15:08Odpovědět

Petr Zwikirsch

Pavel už byl s otázkama a jak má odpovídat připraven předem.Babiš to měl horší,jen je slabina,že není klidný jako býval Zeman.

Pondělí, 23. ledna 2023, 14:37Odpovědět

Václav Oliva

Pokud by AB měl za každou lež či polopravdu dostat jednu po hubě, pak by ho za pár minut vezla rychlá do špitálu! Takový člověk by měl být prezidentem? Vážně???

Pondělí, 23. ledna 2023, 14:26Odpovědět

Jarouš Šoustal

Na stupidní otázku,stupidní odpověď !!!Ostuda čt1 !!

Pondělí, 23. ledna 2023, 14:19Odpovědět

ANKETA: Kdo zvládl lépe prezidentskou debatu v České televizi?  |  Politika  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.