Počasí dnes16 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Dušek, Babčáková nebo Hádek dnes natáčeli za plného provozu v centru Prahy

Na Václavském náměstí v Praze dnes za plného provozu vznikaly první záběry nové komedie s názvem Přání k narozeninám režisérky Marty Ferencové. Ve filmu hrají Jaroslav Dušek, Eva Holubová, Veronika Khek Kubařová, Simona Babčáková, Jaroslav Plesl nebo Matěj Hádek.

Natáčení za plného provozu

„Film je o jedné divoké oslavě narozenin, kterou si babička, kterou hraje Eva Holubová, vysnila jako poklidnou a klasickou oslavu se vším všudy a s celou rodinou, ale hned v úvodu se ukáže, že se to nepodaří, všechny ty plány se hroutí a ona se celý den snaží udržet rodinu pohromadě, aby mohla prožít klidné Vánoce,“ popsal pro Pražskou Drbnu producent filmu Adam Dvořák.

„Ve scéně, která dnes vzniká, se hledají děti ztracené ve městě. Pracujeme za běžného provozu, tahle oblast se zcela uzavřít nedá a my zároveň potřebujeme točit ve městě. Bude to nabitý den," dodal.

Pro někoho komedie, pro někoho detektivka

„Hrají v tom moji oblíbení herci Jaroslav Dušek a Eva Holubová. Jde o rodinnou komedii, která mně osobně připomíná takové Homolkovi 2021,“ popsal pro Pražskou Drbnu Matěj Hádek, který ve filmu hraje Karla, syna Evy Holubové a Jaroslava Duška.

Jaroslav Dušek film přirovnává spíš k detektivce. „Je to takové pátrání, ztratí se tam děti, my je pořád hledáme a já sám nevím, jestli je najdeme, je to taková zmatená záležitost. Snad je najdeme,“ doufá Jaroslav Dušek, který ztvárňuje aktivního dědečka Arnošta.

Veronika Khek Kubařová hraje ve filmu Veroniku. „Je to maminka dvou dětí, které se dostanou do problémů. Mého bývalého muže hraje David Švehlík a mého současného muže hraje Jarda Plesl,“ pověděla Pražské Drbně Veronika Khek Kubařová.

V režii Marty Ferencové vznikla i romantická komedie Přání Ježíškovi, kterou filmaři dokončili na začátku letošního roku. Zatímco Přání k narozeninám plánují uvést do kin až v září příštího roku, Přání Ježíškovi by mělo mít premiéru, která se opozdila kvůli protipandemickým opatřením, letos 11. listopadu.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto

Štítky film, natáčení, Václavské náměstí, Eva Holubová, Veronika Kubařová, Simona Babčáková, Jaroslav Plesl, Jaroslav Dušek, Matěj Hádek, Praha, Veronika Khek Kubařová, komedie, Marta Ferencová, narozeniny, Drbna.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dušek, Babčáková nebo Hádek dnes natáčeli za plného provozu v centru Prahy  |  Kultura  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.