Počasí dnes22 °C, zítra19 °C
Neděle 5. května 2024  |  Svátek má Klaudie
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

SOUTĚŽ: Hudba Praha band oživí Jižní Block. Vyhrajte vstupenky na koncert

PR článek

Už tuto neděli přivítá jihočeský hudební festival Jižní Block rockovou kapelu Hudba Praha band. Díky soutěži s Pražskou Drbnou mohou čtenáři jít na koncert zdarma.

Hudba Praha band je pokračováním původní kapely Hudba Praha po rozpadu v roce 2015. Díky souzvuku kytar bratří Zatloukalů, zakládajících členů skupin Jasná Páka a Hudba Praha, doplněného basovou kytarou Jirky Jelínka dochází k téměř původnímu zvuku kapely.

Sestavu doplňují bubeník Pavel Skala, frontman Zdeněk Hnyk, který se objevuje i ve vysílání Radia 1, vokalistky Lucie Lu Jandová, Míša Šponar-Fojtová a Jarmila Jamajka Koblicová. Na saxofon hraje Jakub Douda. Kapela hraje hity Jasné páky a Hudby Praha jako Zákon o zachování energie, Špinavý záda, Pal vocuď, Cizej chlap, Holka Tonka, To tak, Marihuana, Máma táta, Můry, Lunapark.

Soutěž o vstupenky na koncert

Díky soutěži s Pražskou Drbnou mohou dva čtenáři vyhrát jednu vstupenky na koncert. Stačí do nedělní deváté hodiny ranní odpovědět správně na soutěžní otázku a čekat na slosování. Výherce bude informován emailem. 

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.

Jaký je nejznámější hit kapely?

Napište první písmeno abecedy.

* Povinné položky.

Ohodnoť článek

Štítky soutěž, Jižní Block, koncert, hudba, festival, Hudba Praha band, Praha, vstupenka, hudební skupina, Drbna.cz, Jasná Páka, hudební festival, Hudba Praha, Jamajka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Hudba Praha band oživí Jižní Block. Vyhrajte vstupenky na koncert  |  Kultura  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.