Počasí dnes22 °C, zítra19 °C
Neděle 5. května 2024  |  Svátek má Klaudie
Bez reklam

PRAŽSKÉ LETŇÁKY: Yellow Cinema. Kino, voda a pláž

Přírodní sportovně relaxační areál Žluté lázně nabízí venkovní promítání u vody. Díky většímu počtu možností, jak zde strávit čas, nabízí areál plán na akční odpoledne zakončeného dobře ozvučeným filmem.

Tráva a voda 

Venkovní areál Žluté lázně v pražském Podolí poskytuje příjemné promítání u vody s relativně dobře zvolenými filmy. Projekce jsou v úterý a v sobotu, promítá se v originálním znění s titulky. Čas začátku promítání není přesně určen, film začíná po setmění čili někdy mezi devátou a půl desátou. Tato možnost sama o sobě spíš vybízí k delší návštěvě areálu. Můžete si zahrát volejbal, zaplavat si, zaposilovat a když se začne stmívat, tak si jít zabrat místo před plátno. Ideálně kolem čtvrt na devět. 

Nastávající program kina:
11.8. Složka 64
15.8. Big Lebowski
18.8. Rozpolcený
22.8. Pařba ve Vegas
25.8. Kolonie
29.8. Ženy v běhu

Kino je samo o sobě zadarmo, zaplatíte jen vstup do areálu, který je pro dospělého 50 korun. Všechny ostatní aktivity se však platí, takže pokud opravdu plánujete strávit akční odpoledne ve Žlutých lázních, skočte si předtím do bankomatu. Na promítání si určitě vezměte vlastní deku. V areálu si můžete vzít podložku, na které lze sedět, ale to opravdu není ideální. Co ideální je, je kvalita obrazu a zvuku. Divák by i pomalu zapomněl, že je u vody, a ne v multikině. 

Romantika? Ano, pokud jste připraveni

Ač je představa příjemně stráveného večera s minimem světel z města značně romantická, u tříhodinového Kmotra se ležení či sedění na trávě postupně stává nepříjemným. Je tedy na místě přijít dobře připraven a krom deky si ideálně vzít i polštářek nebo něco jiného pod hlavu. Není od věci mít s sebou i mikinu. I přes třicetistupňové vedro, které přes den ubíjí, bývá večer chladněji. Vezměte si i repelent, přeci jen je kino u vody.

Z občerstvení je toho na výběr opravdu hodně. Ve Žlutých lázních je sedm podniků, kde si můžete koupit pití a občerstvení. Pizza, grilované kuře, hranolky, pivo i drinky, nabídka by měla uspokojit i náročnější strávníky. Ceny jsou normální. Za pizzu zaplatíte 130 až 170 korun. Za půllitrovou Plzeň dáte 50 korun. Panáky stojí od 60 korun výš a neperlivá voda je za 40.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto

Štítky Pražské Letňáky, Žluté lázně, recenze, film, pláž, Big Lebowski, Podolí, Pařba ve Vegas, Ženy v běhu, kino

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

PRAŽSKÉ LETŇÁKY: Yellow Cinema. Kino, voda a pláž  |  Kultura  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.