Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

TÝDEN V PRAZE: Pigy, Kouř a Stalker na střeše

K létu patří přesun kultury z vnitřních prostor pod širé nebe. Atmosféra doplněná svitem měsíce a čerstvě čepovaným pivem za vlahého večera se nedá ničím nahradit. Vychutnejte si ji během příštího dne v Praze. Několik tipů najdete v seznamu níže.

Balkán nad Prahou (pro všechny, kdo neodjeli vlakem do Jugošky)

Střecha Lucerny (Štěpánská 61), 13. 7. 2020, 17:00
Další stylový večírek s výhledem na panoramata Prahy, který poskytuje jedině střecha Lucerny. I tentokrát vás čeká folklorně tematický večer. Čeká vás projížďka páternosterem, welcome drink, rytmická balkánská hudba a balkánské speciality, jako je muckalica, pljeskavica a rakija. Nebo prostě pivo. Vstupné: 300 Kč. 

Muzika v Parku Riegrovy sady | Jaroslav Uhlíř

Riegrovy sady 28, 14. 7. 2020, 17:00
V rámci projektu Muzika v Parku tentokrát vystoupí Jaroslav Uhlíř se svými evergreeny, které milují děti i dospělí a které se proslavily zejména skrze pořady pro děti. Rodinám doporučujeme nabídku rodinného vstupného. Další koncerty v rámci Muziky v parku “pod širým nebem, pod korunami stoletých kaštanů a z prvorepublikového podia” můžete slyšet v následujících týdnech. Zahraje například Ivan Mládek, Mirai a Robert Křesťan.

Kouř se Šimonem a Michalem Cabanovými | Český výběr

Edison Filmhub (Jeruzalémská 2), 14. 7. 2020, 19:00
“Muzikál totalitního věku” budete moci vidět v úterý v Edisonu. A nejenom to: přijde také Arnoštek se svou diskotékou! Po projekci se budete moci účastnit debaty s představitelem této legendární postavy. 

Retrokino: Stalker (1979) na střeše Veletržáku NGP

Letní retrokino na střeše Veletržního paláce (Dukelských hrdinů 47), 16. 7. 2020, 21:30Tři muži se vydávají do Zóny, zakázané oblasti někde v Rusku, aby našli místo, kde se plní lidská přání. Jde o cestu náročnou, dlouhou a neveselou; hlavně proto, že je Zóna velmi živým prostorem, jehož části se nevyzpytatelně proměňují a straží na své návštěvníky záludné pasti.
Rezervace na projekci jsou nutné předem on-line. Vezměte si s sebou deku i občerstvení.

Pigy a Lily na cestách

Hostivařská přehrada, 18. 7. 2020, 14:00 - 16:00
Na závěr něco pro rodiny s dětmi. Oblíbené dětské postavičky Pigy a Lily zamíří v rámci svého letního turné i do Prahy, konkrétně na břeh Hostivařské přehrady, kde se může celá rodina ochladit během horkého sobotního odpoledne, ale také si užít den plný her, zábavy a překvapení pro celou rodinu. 
 

Ohodnoť článek

Foto Facebook "PARK Riegrovy sady"

Štítky kultura, přehled, akce, Praha, střecha, Balkán, Palác Lucerna, Jaroslav Uhlíř, Riegrovy sady, rodina, Ivan Mládek, Robert Křesťan, Michal Caban, pivo, Edison

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

TÝDEN V PRAZE: Pigy, Kouř a Stalker na střeše  |  Kultura  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.