Počasí dnes19 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

V Lucerně vystoupí Tomáš Klus, Mig 21 nebo Pokáč. Budou vybírat peníze pro lidi pracující ve službách

On-line festival Spolu jedním hlasem bude mít 8. května pokračování. Šestihodinové vysílání z pražského Lucerna Music Baru, které se uskutečnilo 10. dubna, přilákalo k monitorům a televizním obrazovkám 900 tisíc diváků. Akce opět formou finanční sbírky podpoří sociální sféru. Za organizátory o tom informovala Kateřina Dědková.

2,7 milionu korun pro lidi ve službách

První festival Spolu jedním hlasem získal na podporu lidí pracujících v sociálních službách bezmála 2,7 milionu korun. Šeky v této souhrnné hodnotě převezmou v rámci večera 8. května představitelé obdarovaných organizací.

„Chtěli bychom moc poděkovat všem dárcům, účinkujícím, partnerům, divákům a lidem, kteří nám pomohli s realizací prvního dílu, i těm, kteří v tom s námi budou pokračovat. Již výčet prvních potvrzených účinkujících, na kterém figurují Mig 21, Tomáš Klus, Jasná páka, Slza, Sebastian, Support Lesbiens, Vypsaná fiXa, Pokáč, UDG, Pekař, Like it, Robin Mood, Vojtaano nebo Michal Horák dokazuje, že se i tentokrát má publikum na co těšit," uvedl za pořadatelský tým Přehrady Fest Petr Mohyla.

Interakce mezi interprety a diváky

Publikum bude moci zpoza svých monitorů program festivalu tentokrát nejen sledovat, ale také se do něj zapojit. Prostřednictvím video platformy se diváci připojí do virtuální místnosti, kde budou moci sledovat živý koncert, podívat se, kdo sleduje akci s nimi anebo si sdělovat zážitky z koncertu prostřednictvím chatu. Video z jejich webkamer bude zobrazeno na LED obrazovkách rozmístěných v Lucerna Music Baru.

„Standardní live streamy koncertů jsou v současné situaci skvělá věc, ale vytrácí se z nich vzájemná interakce mezi interprety a diváky. Tedy to, co dělá koncert koncertem. Napadlo nás využít možností současné technologie a vytvořit pomyslný videomost, prostřednictvím kterého mohou diváci do klubu vstoupit a být v něm vidět," sdělil ke konceptu Michal Filip z Lucerna Music Baru.

Akce, která začne v 16:30, bude opět streamována na platformách facebook a youtube pořadatelů, sociálních sítích účinkujících a mediálních partnerů. Více informací se nachází na spolujednimhlasem.cz.

Autoři | Foto Facebook Spolu jedním hlasem

Štítky festival, hudba, sociální, Spolu jedním hlasem, Tomáš Klus, koncert, MiG-21, Pokáč, Palác Lucerna, Lucerna Music Bar, peníze, Michal Horák, Michal Filip, Vypsaná fiXa, Facebook

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Lucerně vystoupí Tomáš Klus, Mig 21 nebo Pokáč. Budou vybírat peníze pro lidi pracující ve službách  |  Kultura  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.