Počasí dnes31 °C, zítra22 °C
Neděle 8. září 2024  |  Svátek má Mariana
Bez reklam

České dráhy vypraví z Prahy na koncerty Eda Sheerana speciální vlaky

Do Hradce Králové za necelé dva týdny přijde Ed Sheeran, čeká ho dvoudenní štace. České dráhy vypraví speciální vlaky. Pojedou z Prahy, Brna, Olomouce i Ostravy a v noci zpět. Lidé za zpáteční jízdenku z hlavního města zaplatí 380 korun.

Vlak bude asi nejrozumnější varianta, jak se do Hradce Králové dostat. K letišti se budou stahovat desítky tisíc lidí a tisíce aut. Od královéhradeckého hlavního nádraží dopraví návštěvníky do Parku 360, kde se koncert koná, speciální kyvadlová doprava.

Speciálně vyprané vlaky pojedou z Prahy, Brna a Blanska, také z Ostravy a Olomouce. V nočních hodinách přepraví hudební fanoušky zpátky. Jízdenky seženou zájemci na e-shopu Českých drah.

Jízdenka z Prahy a zpět stojí 380 korun, pro žáky a děti začínají na 190 korunách. 

V sobotu 27. července vyjede vlak z hlavního nádraží ve 13.40. „Přistoupit do něj bude možné také ve stanici Praha-Libeň. Příjezd o Hradce Králové hl.n. je plánován na 15.15 hod," informoval v tiskové zprávě mluvčí Českých drah Filip Medelský

Z Hradce se bude vracet 28. července ve čtvrt na jednu. V Praze zastaví před půl druhou v Libni, o půl druhé na hlavním nádraží i ve třičtvrtě na dvě ve Vršovicích. Stejně pojede i v neděli, respektive v pondělí po půlnoci. 

Kromě mimořádných spojů mohou návštěvníci koncertu využít i pravidelné vlaky Českých drah. Na hlavní nádraží v Hradci Králové denně jezdí 15 rychlíků ze směru od Prahy a velice četné je také spojení s Pardubicemi, kde zastavuje řada dalších dálkových spojů spojujících Prahu s jižní a severní Moravou.

Hodnocení článku je 30 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto České dráhy

Štítky koncert, Praha, Hradec Králové, Ed Sheeran, vlaky, speciál

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

České dráhy vypraví z Prahy na koncerty Eda Sheerana speciální vlaky  |  Kultura  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.