Počasí dnes27 °C, zítra29 °C
Pátek 9. srpna 2024  |  Svátek má Roman
Bez reklam

Pražané mohou v srpnu navštívit letní kino v botanické zahradě v Troji

Botanická zahrada Praha v Troji přichystala letní kino, zájemci tak budou moci po celý srpen navštívit promítání v zahradě každý pátek a sobotu od 20:00. Letní kino bude umístěno v expozici Stráň, vstupné je zahrnuté v ceně standardní vstupenky do celé botanické zahrady. Informovala o tom Botanická zahrada Praha v tiskové zprávě. Návštěvníci uvidí filmy z české i zahraniční produkce.

Expozice Stráň, kde bude promítání umístěno, se nachází v blízkosti Ornamentální zahrady. Přijít lze se standardní vstupenkou do botanické zahrady využitou během běžné otevírací doby od 09:00 do 19:00. „Na film lze prostě v areálu zůstat," uvedla zahrada. Po 19:00 si pak mohou návštěvníci zakoupit vstupenku za 150 korun pro dospělého a 100 korun pro děti a seniory.

Občerstvení si mohou lidé zakoupit v Café Ornament a u stánku pivovaru Budvar. Filmy bude možné sledovat z lehátek či lavic nebo si lze přinést vlastní piknikovou deku. Ke každému titulu se chystá projekce krátkého snímku z mezinárodního festivalu o životním prostředí Ekofilm. Program zájemci najdou na webu zahrady.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Botanická zahrada Praha

Štítky kino, příroda, zajímavosti, kultura, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pražané mohou v srpnu navštívit letní kino v botanické zahradě v Troji  |  Kultura  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.