Počasí dnes13 °C, zítra14 °C
Neděle 29. září 2024  |  Svátek má Michal
Bez reklam

Ortel v lunaparku hrát nebude. Krtkův svět po kritice zrušil kontroverzní koncert

Provozovatel zábavního parku Krtkův svět reagoval na stovky naštvaných komentářů a zrušil chystaný koncert kapely Ortel. Podle vyjádření to byla oddělená akce a neměla s parkem nic společného. Vedení parku smazalo i pozvánku na Facebooku se stovkami snížností, k novému příspěvku pak komentáře nepovolilo.

Krtkův svět, který sídlí v pražských Měcholupech, zval na koncert přes svůj web i Facebook. Konat se měl 7. července v 19:07, po spanilé jízdě motorkářů, kteří tam ten den pořádají sraz. Vstupenky na koncert byly kombinované se vstupem do areálu a na atrakce.

Zábavní park Krtkův svět na sociální síti Facebook oznámil, že v jeho areálu bude v červenci koncertovat kapela Ortel. Je součástí motorkářského srazu, který v parku proběhne. Lidé si mohou koupit vstupenky, které budou platit na vstup do areálu a...

Na sociální síti se ale k akci začali lidé vyjadřovat ve velké většině negativně, psali, že do parku už nikdy své děti nevezmou. Komentářů se sešlo několik set. Přečíst si je už ale není možné, provozovatelé Krtkova světa totiž událost i s reakcemi smazali.

„Vyslyšeli jsme vás! I když koncert skupiny Ortel nemá s našim dětským parkem ani jeho filozofií nic společného, a jde o zcela oddělené akce, Váš názor je pro nás cenný,“ napsali v novém příspěvku na webu i Facebooku. K tomu už ale raději omezili komentáře.

„Dali jste nám najevo, že vystoupení kapely Ortel je ve vašich očích pro Open Air Krtkův svět nevhodný, proto jsme se na základě vašich reakcí rozhodli zrušit. Děkujeme vám, že jste nám dali zpětnou vazbu a věříme, že ostatní koncerty pořádané v Krtkově světě, kde si bez rozdílu vážíme každého návštěvníka, oceníte,“ pokračuje text.

Na závěr zmínili, že vstupenky všem vrátí v plné hodnotě.

Hodnocení článku je 44 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Facebook Krtkova světa

Štítky Ortel, koncert, Krtkův svět, kritika

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Melánie Hiralová

Toto rozhodování kdo má hrát a kdo nemá, kdo je ten správný a kdo není je naprosto individuální a nikdo není pasován na hlavního rozhodčího. Je to nechutné! A navíc se měl koncert konat v době, kdy ty "údajné nespokojené maminky s dětmi" tam už dávno nebudou. Zavání to padesátými lety, které já jsem zažila, cenzurou a možná, že je to i horší. Pro tohle se tu cinkalo klíči? Že nám ruka neupadla! Pár zmetků toho využilo a dnes tu řádí.

Pátek, 31. května 2024, 09:46Odpovědět

Marty art

Ano pro toto jelikož provozovatel je podnikatel a může si pořádat jakýkoliv koncert chce v tom mu nikdo nebrání ale stejně tak i rodiny s dětmi pro které je primárně areál určeny mohou vyjádřit svůj názor a též přestat využívat služeb tohoto zařízení . A bylo čistě na majiteli aby zhodnotil co je pro jeho areál výhodnější . Toto je demokracie . Nikdo mu nic nezakazoval . Přeci jen skupina ortel není asi nejvhodnejší pro areál určený dětem . Kdyby to nechal jako privátní akci motorkářů tak se nikdo asi ani nepohorši

Pátek, 31. května 2024, 19:52Odpovědět

Karel Klečka

Nejsem fanda Ortelu a nesdílím jejich názory. Nelíbí se mi ale dnešní společenské hry na spravedlnost. Buď něco porušují, tož je potrestejte, nebo ne - a pak je budou navštěvvat jen jejich příznivci: pokud jsem dobře četl, koncert se měl konat až po běžné provozní době - tedy "mimo děti" !

Pátek, 31. května 2024, 08:13Odpovědět

Pavel Caba

nu což mají smlouvu a ta se musí dodržet pokud dají na kritiku prý tzv. návštěvníků je to jejich věc že zaplatí za nic

Čtvrtek, 30. května 2024, 08:17Odpovědět

Ortel v lunaparku hrát nebude. Krtkův svět po kritice zrušil kontroverzní koncert  |  Kultura  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.