Počasí dnes28 °C, zítra28 °C
Středa 26. června 2024  |  Svátek má Adriana
Bez reklam

Dětský zábavní park v Praze pořádá koncert skupiny Ortel. Už k vám nepřijdeme, vzkazují rodiče

, aktualizováno 29. května 2024, 13:21

Zábavní park Krtkův svět na sociální síti Facebook oznámil, že v jeho areálu bude v červenci koncertovat kapela Ortel. Je součástí motorkářského srazu, který v parku proběhne. Lidé si mohou koupit vstupenky, které budou platit na vstup do areálu a na koncert dohromady. U příspěvku už má Krtkův svět stovky komentářů, lidé v reakci hrozí, že už do lunaparku v Měcholupech nikdy nepřijdou.

„Ortel v Krtkově světě? To byste nečekali! A o to lepší to bude. Nedělní zábavní večer (nejen) pro chlapy 7. 7. 2024," píše se na webu Krtkova světa. Koncert se má konat přesně v 19:07. Předcházet mu má sraz motorkářů, který začne v 15:07 spanilou jízdou. Po páté hodině se motorkáři vrátí a lidé se mohou na stroje podívat. Jak je na stránce události zdůrazněno, koncert se bude konat po zavírací době parku. 

Ortel v lunaparku hrát nebude. Krtkův svět po kritice zrušil kontroverzní koncert

Provozovatel zábavního parku Krtkův svět reagoval na stovky naštvaných komentářů a zrušil chystaný koncert kapely Ortel. Podle vyjádření to byla oddělená akce a neměla s parkem nic společného. Vedení parku smazalo i pozvánku na Facebooku se...

Vstupenky na koncert jsou vázané na vstup do lunaparku, nejlevněji je lidé dostanou za 377 korun, pak za 497 korun a neomezená vstupenka na všechny atrakce se vstupem na koncert stojí 797 korun v předprodeji.

Pozvánka vyvolala na sociální síti Krtkova světa poprask, příspěvek má skoro devět set převážně nesouhlasných komentářů. „Chodili jsme k vám s dětmi opravdu rádi, ale tohle je totální přestřel. Do budoucna zvolíme radši jiný park,“ píše Radka Priečko.

„Chystali jsme se k Vám,ale teď už v žádném případě a postarám se o to,aby to každý v mé bubline věděl,“ komentovala Aneta Novotná.

„Dlouho jsme přemýšleli, jestli se k Vám se všemi dětmi vydáme, ale tohle byla poslední kapka, proč jsme se rozhodli, že určitě ne. A jak tak koukám kolem sebe, takových rodin je mnoho. Holt paktovat se s nácky se nevyplácí," napsala Lucie Lacková.

Kapela Ortel v čele se zpěvákem Tomášem Hnídkem bývá často kritizována za xenofobní texty. Minulý týden se představila na mítinku SPD na Václavském náměstí.

Majitel Krtkova světa Josef Roušal se pokoušel kandidovat na prezidenta, nezískal ale potřebný počet podpisů. Petiční archy si nechal posílat právě do areálu Krtkova světa v Praze – Měcholupech. 

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Krtkův svět

Štítky Krtkův svět, Ortel, koncert, motorkáři, děti

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Melánie Hiralová

Toto rozhodování kdo má hrát a kdo nemá, kdo je ten správný a kdo není je naprosto individuální a nikdo není pasován na hlavního rozhodčího. Je to nechutné! A navíc se měl koncert konat v době, kdy ty "údajné nespokojené maminky s dětmi" tam už dávno nebudou. Zavání to padesátými lety, které já jsem zažila, cenzurou a možná, že je to i horší. Pro tohle se tu cinkalo klíči? Že nám ruka neupadla! Pár zmetků toho využilo a dnes tu řádí.
Zdroj:

Pátek, 31. května 2024, 09:54Odpovědět

Dětský zábavní park v Praze pořádá koncert skupiny Ortel. Už k vám nepřijdeme, vzkazují rodiče  |  Kultura  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.