Počasí dnes28 °C, zítra28 °C
Středa 26. června 2024  |  Svátek má Adriana
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Vyrazte s dětmi do zábavního parku Oskarův svět. Vstup je zdarma!

PR článek

Točíte s dětmi pořád dokola ty stejné výlety? Udělejte změnu a vezměte je do zábavního parku Oskarshausen ve Freitalu u Drážďan. Najdete tam přes 50 atrakcí, uvnitř i pod širým nebem. Těšit se můžete na XXL skluzavky, skok volným pádem, housenkovou dráhu, velké bagry, rýžování zlata, dílničky i vodní šlapadla. Z Prahy se sem dostanete autem za 2 hodiny. Vstup do areálu je zdarma, platí se jen několik vybraných atrakcí a Svět iluzí. Bavit se budete celý den a odvezete si hromadu zážitků.

Oskarův svět nadchne i rodiny, které mají děti s větším věkovým rozdílem. Na ty malé čekají třeba nafukovací klouzačky nebo pirátský rybník. Vyrobí si dřevěnou hračku, svezou se na řetízáku, vyřádí se v balónkovém bazénu nebo si potisknou tričko. V Oskarově Mlsné továrně si pak užijí jízdu na lízátkové lavici či koláčkovém kolotoči.

Když je vedro, nabízí se vodní bludiště, šlapadla a vodní skluzavka. Přibalte proto raději i plavky a ručník. Tahákem letošního léta je jednoznačně staveniště s velkými bagry, které zabaví nejen děti, ale také tatínky. Pokud máte doma princezny nebo kovboje, počítejte s tím, že se budete muset povinně zastavit u poníků. Malí koňáci si je můžou vyhřebelcovat, pomazlit, i se na nich povozit. Nejsou to žádná těžce pracující zvířata! V parku jsou vždycky jen pár hodin, mají tu své stinné stání, dostatek sena i vody. Je-li pro poníky moc teplo, pak odpočívají doma na nedaleké farmě.

Adrenalin i fotbalový kulečník

Jestli jde vaše dítě do puberty a na to, že by mělo strávit den na kolotoči nebo malováním na keramiku jen protočí oči a s povzdechem odchází, zarazte ho, ať si batoh na výlet připraví taky. V Oskarově světě se totiž vážně nudit nebude. Naopak, chvílemi bude mít srdce až v krku a za pár vteřin pusu od ucha k uchu! Ke skoku volným pádem nebo sešupu z 16metrové věže je totiž potřeba trocha touhy po dobrodružství i odvaha. Nakonec to není nic těžkého a ta euforie za to stojí. Užijí si i XXL skluzavku anebo fotbalový kulečník. Hrát ho mohou dva až osm hráčů a pravidla jsou vlastně stejná jako u kulečníku, jenom místo tága používáte své nohy. Vyhrává ten, kdo „šťouchne“ míč s černou osmičkou jako poslední do rohu.

Optické klamy a fotky, co nasbírají spoustu lajků

Tady budou vaši teenageři, ale i vy sami, ve svém živlu! Čekají vás optické iluze a interaktivní exponáty, pohlcující 4D zážitky i šikmé a zkreslené místnosti. Připravte si telefony, protože tolik výjimečných fotek jen tak nepořídíte! Jedině v Oskarově světě iluzí se projedete na kole jako E. T. mimozemšťan, na prkně ujedete útočícímu žralokovi, proměníte se ve vílu, obra nebo trpaslíka. Také jste nejspíš nikdy neviseli v koupelně ze stropu a neletěli s balónky nad Drážďany. Vstup do Světa iluzí se platí zvlášť, ale návštěva stojí opravdu za to!

Oskarův svět má otevřeno středa–neděle od devíti hodin, od 24. 6. až do 1. 9. pak denně. Zdarma zaparkujete přímo v areálu. Vstupné do parku se neplatí, zpoplatněny jsou pouze vybrané atrakce. Lze zakoupit výhodný FUN pas. Stojí 12 € a můžete s ním i na těch placených zábavách jezdit po celý den jak často chcete!

Více informací v češtině najdete na www.oskaruvsvet.cz.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Oskarův svět, zábavní park, návštěva, Drážďany

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vyrazte s dětmi do zábavního parku Oskarův svět. Vstup je zdarma!  |  Kultura  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.