Počasí dnes16 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Valentýn na Rock Radiu? Nečekejte od nás ploužáky ani srdcervoucí vzkazy, vzkazuje Martin Janoušek

PR článek

Posluchači Rock Radia si nejspíš všimli, že na této stanici si na svátek sv. Valentýna příliš nepotrpí. Myslí si, že 14. únor je vykalkulovaný svátek, jehož skutečným důvodem je vytáhnout lidem z kapes peníze. Na Rock Radiu chtějí, aby se na sv. Valentýna oslavovala pravá a nefalšovaná láska. Například ke kvalitní rockové muzice.

A tak vyhlásili 14. únor jako „Mezinárodní den slušný rockový muziky.“ Rock Radio dokonce v minulosti zorganizovalo podpisovou petici za zrušení svátku sv. Valentýna, do které se zapojilo několik tisíc lidí. Tu následně odeslali nejvyšším ústavním činitelům naší země.

A jak má podle Rock Radia vypadat 14. únor? Na to jsme se zeptali šéfa stanice Martina Janouška: „Nečekejte od nás ploužáky, zamilované písně ani srdcervoucí vzkazy. To si raději nalaďte jiné rádio. My našim posluchačům nabídneme poctivý slušný rock, tak jak jsou od nás zvyklí,“ dodává.

Pro všechny fanoušky stanice, pro které je rock opravdu srdeční záležitost, navíc připravili exkluzivní dárek v Rockovém eshopu. Ten bude k dispozici od 16. února. Jestli 14. únor vnímáte podobně jako na Rock Radiu, neváhejte a přidejte se k oslavám Mezinárodního dne slušné rockové muziky.

Ohodnoť článek

Foto Rock Radio

Štítky hudba, rock, Valentýn, Rock Radio, Den svatého Valentýna, Martin Janoušek, svátek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Valentýn na Rock Radiu? Nečekejte od nás ploužáky ani srdcervoucí vzkazy, vzkazuje Martin Janoušek  |  Kultura  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.