Počasí dnes15 °C, zítra20 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Část metra A zastavila nehoda. Provoz obnovili po pěti hodinách

, aktualizováno 11. srpna 2022, 9:35

Kvůli nehodě kontrolní soupravy byl obousměrně zastavený provoz na lince metra A mezi stanicemi Želivského a Náměstí Míru. Obnoven byl o půl desáté ráno. Ve zbylých dvou úsecích linky A jezdilo metro normálně.

Provoz na části linky A byl přerušený od 04:40. Důvodem je nehoda kontrolního vlaku ve stanici Flora, sdělila mluvčí dopravního podniku Aneta Řehková. Záchranáři u nehody nezasahovali, uvedla mluvčí pražské zdravotnické záchranné služby Jana Poštová.

Dopravní podnik žádal cestující, aby v úseku mezi stanicemi Želivského a Náměstí Míru použili povrchovou dopravu. Mezi stanicemi Želivského a Depo Hostivař zůstal provoz metra zachovaný bez omezení, stejně jako mezi Náměstím Míru a konečnou Nemocnice Motol.

Dopravní podnik na webu původně odhadoval, že se metro po celé délce linky A rozjede kolem 06:30. Později čas pravděpodobného zprovoznění odložil o dvě hodiny a pak až na desátou.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Pixabay.com

Štítky metro, nehoda, výluka, oprava, havárie, dopravní společnost, Fakultní nemocnice v Motole, Želivského, Depo Hostivař, Náměstí Míru

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Část metra A zastavila nehoda. Provoz obnovili po pěti hodinách  |  Doprava  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.