Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Úterý 7. května 2024  |  Svátek má Stanislav
Bez reklam

VIDEO: Policie zveřejnila šokující záběry chodkyně, kterou srazilo auto na přechodu

Policisté zveřejnili záběry z vážně vypadající nehody, která se stala ve čtvrtek ráno v pražských Holešovicích. Dodávka srazila třiatřicetiletou ženu, která vběhla na přechod, přestože na semaforu pro chodce svítila červená. Na místo jako první dorazili policisté, kteří začali s ošetřením zraněné ženy, která seděla na obrubníku a byla viditelně otřesená a zraněná.

Zraněná žena skončila v nemocnici

U zraněné ženy se v době příjezdu policie nacházeli tři muži, kteří jí kryli mikinou krvácející ránu na hlavě. „Policisté ženě zkontrolovali životní funkce, kdy jim uvedla, že ztrácí vědomí. Proto ji kolegové položili na záda a provedli celkovou prohlídku za účelem zjištění veškerých zranění. Následně ženě zafixovali pánev a zakryli jí termofolií,“ uvedla policejní mluvčí Violeta Siřišťová.

Na místo dorazili hasiči, kteří policii poskytli krční límec, zajistili dopravní nehodu a zasypaly uniklé provozní kapaliny. Pak žena skončila v péči záchranářů, kteří ji převezli do nemocnice.

„Chceme, aby si účastníci silničního provozu, kterými jsou i chodci, uvědomili, že jedno chybné rozhodnutí může mít fatální následky“

„Celým případem se začali zabývat dopravní policisté, kteří vyšetřováním dopravní nehody zjistili, že řidiči přes přechod pro chodce nečekaně vběhla chodkyně, která nerespektovala červený signál stůj. Řidič již na toto nestačil a ani nemohl reagovat a tím došlo k čelnímu střetu vozidla s chodcem,“ vysvětlila Siřišťová.

Video policie zveřejnila z preventivních důvodů. „Chceme, aby si účastníci silničního provozu, kterými jsou i chodci, uvědomili, že jedno chybné rozhodnutí může mít fatální následky,“ dodala.

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR

Štítky doprava, nehoda, zranění, žena, Praha, policie, Holešovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Policie zveřejnila šokující záběry chodkyně, kterou srazilo auto na přechodu  |  Doprava  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.