Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Cestující na železnici z hlavního nádraží v Praze do Strančic čekají omezení

Cestující na příměstské lince S9 z pražského hlavního nádraží do středočeských Strančic čekají omezení. Omezen bude provoz vlaků, některé spoje budou zrušeny. Důvodem je odstraňování vegetace okolo trati. Výluka se uskuteční na dvakrát od 7. do 9. a od 14. do 16. února. Vyplývá to z informací na webové stránce organizace Ropid, která plánuje pražskou veřejnou dopravu.

Výluka se týká vlaků, které jezdí mezi 9:00 a 15:00. Většina ze dvou desítek odřeknutých vlaků nebude podle webu jezdit v úseku mezi hlavním nádražím a Říčany u Prahy. Čtyři pak nepojedou z hlavního nádraží až do Strančic. Cestující budou muset využít buď zbylé vlakové spoje nebo příměstské autobusy.

Omezení se chystají také na dalších tratích. Týká se to například linky S7 z hlavního nádraží do Řevnic, kde nepojedou vlaky v noci z 19. na 20. a 26. na 27. ledna. Od 1. do 3. února nepojedou některé vlaky vždy od 20:40 do 23:59 také mezi hlavním nádražím a Čakovicemi a 22. a 23. ledna mezi hlavním nádražím a Holešovicemi, kde se omezení týká rychlíků jedoucími mezi zmíněnými stanicemi.

Ohodnoť článek

Štítky železnice, omezení, hlavní nádraží, Praha, Strančice, Říčany, Řevnice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Cestující na železnici z hlavního nádraží v Praze do Strančic čekají omezení  |  Doprava  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.