Počasí dnes15 °C, zítra20 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

V Praze v sobotu proběhne cyklistický závod. Lidé se musejí připravit na dopravní omezení

V sobotu 28. srpna se uskuteční cyklistický závod L'Etape Czech Republic by Tour de France. Jeho organizace si vyžádá jistá dopravní omezení na vybraných komunikacích, a to v Praze 5, 6, 13 a 17.

Konkrétně se bude jednat o ulice Atletická, Skokanská, Tomanova, Bělohorská, Karlovarská, Na hůrce, Hostivická, Ke Břvům, Na Radosti, Plzeňská, Kukulova, Podbělohorská, Pod stadiony, Turistická, Vaníčkova. Závod bude přibližně trvat do 9:45 do 16:30 hodin.

Atmosféru Tour de France budou moct lidé zažít také v Praze

Amatérští cyklisté, ale i několik současných či minulých profesionálů dostanou v sobotu šanci vyzkoušet si, jaké je to absolvovat etapu na Tour de France. V Praze se totiž uskuteční závod L'Etape Czech Republic by Tour de France, který pro...

Dopravní opatření se pak budou týkat i některých autobusových linek Pražské integrované dopravy, jelikož část trasy závody vede i Středočeským krajem. Pro více informací lidé mohou návštívit stránky ROPIDu.

Lidé se budou muset připravit na omezení

Jednosměrná uzavírka komunikací v místě průjezdu pelotonu pak bude od 9:45 do 10:25 a od 11:00 do 11:40 v ulicích Vaníčkova, Atletická, Skokanská, Tomanova, Bělohorská, Karlovarská, Na hůrce, Hostivická, Ke Břvům.

Od 12:30 do 15:50 hodin budou uzavřeny ulice Ke Břvům, Hostivická, NN190 (obousměrně uzavřena bude komunikace mezi Sobínem a Chrášťany. Od 12:35 do 16:13 pak budou uzavřeny ulice Na Radosti a Plzeňská. Od 12:40 do 16:21 to bude ulice Kukulova a od 12:45 do 16:30 budou uzavřeny ulice Podbělohorská, Pod stadiony, Turistická a Vaníčkova.

Uvedené časy jsou však jen přibližné a mohou se podle aktuální situace měnit. Komunikace pak budou otevírány po průjezdu posledního cyklisty.

Závod se bude konat za asistence Policie ČR a pražského dopravního podniku.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto L'Étape Czech Republic

Štítky Praha, doprava, omezení, závod, cyklisté, Tour de France, Česko, cyklistický závod, Pražská integrovaná doprava, Policie České republiky, Dopravní podnik hl. m. Prahy, Středočeský kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Praze v sobotu proběhne cyklistický závod. Lidé se musejí připravit na dopravní omezení  |  Doprava  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.