Počasí dnes22 °C, zítra20 °C
Sobota 11. května 2024  |  Svátek má Svatava
Bez reklam

Historická tramvaj opět vyjede do pražských ulic. V provozu bude o víkendech a o svátcích

Od soboty 17. dubna bude opět v provozu historická tramvajová linka číslo 41. Linka bude jezdit o víkendech a o svátcích od 11 hodin do přibližně 18 hodin, a to v trase Královka – Výstaviště Holešovice. Na této tramvajové lince neplatí tarif PID (ani Lítačka). Jednorázové jízdné pro dospělého je 50 korun, pro dítě do 15 let pak 30 korun.

První jízda vyjede v sobotu 17. dubna v 11 hodin z Vozovny Střešovice. Odjezdy pak budou vždy v celou hodinu, a to od 11:00 do 17:00 z Vozovny Střešovice a od 12:00 do 18:00 od Planetária Praha.

Linka bude zatím v provozu o víkendech a o svátcích. Na historické lince číslo 41 neplatí tarif PID. Jednorázové jízdné pro dospělého je 50 korun, pro dítě do 15 let, ZTP a důchodce pak 30 korun. Cestující si mohou koupit také celodenní jízdné, které vyjde na 100 korun pro dospělého a 60 korun pro děti do 15 let, ZTP a důchodce. Jízdenku je možné zakoupit bezhotovostní platbou přímo v motorovém vozidle.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto dpp.cz

Štítky doprava, tramvaj, historická tramvaj, dopravní podnik, svátek, jízdné, Holešovice, Královka, Vozovna Střešovice, Planetárium Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Historická tramvaj opět vyjede do pražských ulic. V provozu bude o víkendech a o svátcích  |  Doprava  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.