Počasí dnes16 °C, zítra20 °C
Sobota 18. května 2024  |  Svátek má Nataša
Bez reklam

VIDEO: Autobus vjel přímo do cesty rozjeté tramvaji. Střetu nešlo zabránit, jen náhodou se nikdo nezranil

Bez zranění se podle zdravotnické záchranné služby obešel ranní střet autobusu s tramvají na pražském Smíchově. Odklízení následků nehody komplikovalo provoz v Radlické ulici několik hodin. Pravidelné tramvajové spoje musela mezi Andělem a Radlickou nahradit náhradní autobusová doprava.

Ze záběrů, které se během dne objevily na sociálních sítích je zřejmé, že do cesty rozjeté tramvaji vjel autobus. „Omlouvám se, myslel jsem si, že to stihnu. Je to moje chyba,“ řekl podle redaktora portálu Aktuálně.cz řidič autobusu po nehodě. Hned poté zjišťoval, zda nejsou cestující zranění.

Tramvaj s autobusem se srazily na křižovatce Radlické a Plzeňské ulice před devátou hodinou. Tramvaj po nárazu vykolejila. Plně obnovit provoz se podařilo až před druhou hodinou odpolední.

Kvůli nehodě končily spoje na lince číslo 7 jízdu Na Knížecí. Mezi Andělem a konečnou tramvají v Radlické jezdila náhradní autobusová linka X7. Odklízení následků nehody zkomplikovalo dopravu. Po celé dopoledne se v ulici Dobříšská směr z centra tvořila dlouhá kolona.

Foto Twitter.com

Štítky ČR, nehoda, MHD, Praha, havárie, Smíchov, Aktuálně.cz, Knížecí

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Autobus vjel přímo do cesty rozjeté tramvaji. Střetu nešlo zabránit, jen náhodou se nikdo nezranil  |  Doprava  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.