Počasí dnes15 °C, zítra20 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Novodvorskou opět jezdí auta. Provoz je ode dneška obnoven v celém rozsahu

Ode dneška je provoz v Novodvorské ulici opět v plném rozsahu. Dělníci realizovali rekonstrukci silnice a autobusových zastávek. První opravy se na Novodvorské uskutečnily už loni, letos v polovině března se tam po zimní přestávce dělníci vrátili. Do 9. června budou probíhat dokončovací práce, které však do provozu příliš nezasáhnou.

Opravami prošel úsek mezi ulicemi U Družstva Tempo a Zbudovská. TSK kompletně vyměnila všechny vrstvy vozovky a opraveny byly autobusové zastávky Nové dvory a Přírodní. Opravilo se i odvodnění a vychýlené obrubníky. Vyznačen byl pruh pro cyklisty.

FOTO: Na Novodvorskou se provoz vrátí v pátek. Na místě je nový asfalt a opravené zastávky

Novodvorská ulice bude od pátku 5. června opět plně v provozu. Technická správa komunikací v těchto dnech dokončuje opravy. Provoz bude obnoven včetně linek MHD. Do 9. června budou probíhat ještě dílčí dokončovací práce, které ale již významně...

Na křižovatkách s ulicemi Durychova a Chýnovská vznikly nové kruhové objezdy. Dosud je tvořily mobilní betonové bloky, nově tu jsou vybudovány střední ostrovy a dělicí i směrové ostrůvky z obrubníků. Přechody pro chodce jsou nově bezbariérové.

Foto TSK

Štítky silnice, stavby, provoz, Novodvorská, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Novodvorskou opět jezdí auta. Provoz je ode dneška obnoven v celém rozsahu  |  Doprava  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.