Počasí dnes20 °C, zítra24 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

FOTO: Na Novodvorskou se provoz vrátí v pátek. Na místě je nový asfalt a opravené zastávky

Novodvorská ulice bude od pátku 5. června opět plně v provozu. Technická správa komunikací v těchto dnech dokončuje opravy. Provoz bude obnoven včetně linek MHD. Do 9. června budou probíhat ještě dílčí dokončovací práce, které ale již významně nezasáhnou do provozu v místě, uvedla mluvčí TSK Barbora Lišková.

„Oprava Novodvorské ulice v úseku mezi ulicemi U Družstva Tempo a Zbudovská zahrnovala kompletní výměnu asfaltových vrstev, rekonstrukci zastávky autobusu Nové dvory z centra a obou zastávek Přírodní. Opraveno bylo odvodnění komunikace, došlo k vyrovnání vychýlených obrubníků a obnově vodorovného dopravního značení včetně vyznačení vyhrazeného jízdního pruhu pro cyklisty,“ popsala mluvčí TSK Barbora Lišková.

Kruhové objezdy na křižovatkách Novodvorské a ulic Durychova a Chýnovská, které tvořily mobilní betonové bloky, nahradily nově vybudované střední ostrovy a dělicí i směrové ostrůvky z obrubníků. Přechody pro chodce jsou nově bezbariérové. „Práce probíhaly ve čtyřech navazujících etapách necelé 4 měsíce,“ doplnila mluvčí.

Ohodnoť článek

Foto TSK

Štítky opravy, silnice, komunikace, Novodvorská, Praha, Technická správa komunikací hl. m. Prahy

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO: Na Novodvorskou se provoz vrátí v pátek. Na místě je nový asfalt a opravené zastávky  |  Doprava  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.