Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Na Letenské pláni se propadla půda. Příčinou jsou zřejmě deště z uplynulých dnů

Na Letenské pláni dnes došlo k propadu půdy. Prostor je označen policejními páskami, v nejbližších hodinách bude ohraničen kvalitnějším hrazením. Podle mluvčího Prahy 7 Martina Vokuše došlo k uvolnění zeminy pravděpodobně vlivem dešťů z minulých dnů.

Dnes došlo na Letenské pláni mimo silnici k propadu země. Pozemek patří hlavnímu městu. „Propad je asi o velikosti 4 x 2 metry a hloubce půl metru. Jde o prostor naproti stadionu Sparty," popsal místo mluvčí hlavního města Prahy Vít Hofman.

Policie České republiky propad půdy ohradila páskou a město následně prostor zabezpečí lépe. „Chystáme se prostor zabezpečit kvalitnějším hrazením. V současné době zjišťujeme příčinu toho, proč se země propadla," řekl Hofman, který doplnil, že nikdo nebyl zraněn a propad půdy nemá vliv na povrchovou dopravu ani na dopravu v tunelovém komplexu Blanka.

Místo je v současné době ohraničeno a hlídá jej policie. „První informace hovoří o tom, že k uvolnění zeminy došlo pravděpodobně vlivem dešťů z minulých dnů," uvedl mluvčí Prahy 7 Martin Vokuš.

Ohodnoť článek

Foto Facebook Jan Čižinský, Facebook Praha 7

Štítky propad, půda, Letná, Praha, Vít Hofman, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na Letenské pláni se propadla půda. Příčinou jsou zřejmě deště z uplynulých dnů  |  Doprava  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.