Počasí dnes12 °C, zítra13 °C
Pátek 11. října 2024  |  Svátek má Andrej
Bez reklam

Dnes startuje oprava kolejí na Karlově náměstí. Podívejte se, kudy budou jezdit tramvaje

Pražský dopravní podnik (DPP) dnes zahájí rekonstrukci tramvajových kolejí na Karlově náměstí. Rekonstruovat bude koleje v úseku od Spálené ulice. Výluka začne od dnešních 20:00 a potrvá do pondělí 27. dubna. Tramvaje nepojedou kvůli opravám ve stejném období ani z Albertova na Moráň, respektive Karlovo náměstí. Vyplývá to z informací zveřejněných na internetových stránkách DPP.

Od Spálené po objížďce

Tramvaje od Spálené ulice budou jezdit po objízdné trase, a to přes zastávky Myslíkova a Jiráskovo a Palackého náměstí. Linky, které pokračují z Karlova náměstí přes Podskalí do Nuslí, pojedou z Palackého náměstí přes Výtoň. Linka číslo 6 pojede ve směru od Palmovky ze zastávky Náměstí Republiky do zastávky Bílá labuť a linka číslo 23 bude dočasně zrušena.

Autobusová linka 176

Jako náhradní dopravu k Botanické zahradě bude možné využít autobusovou linku 176, která bude pouze ve směru Stadion Strahov vedena přes dočasně zřízené zastávky Botanická zahrada a Výtoň.

Na opravu naváže v pondělí 27. dubna rekonstrukce trati v úseku mezi Moráni a Palackého náměstím. Také v tomto případě pojedou dotčené tramvajové linky po objízdných trasách. DPP chystá rovněž výměnu kolejí na Tylově náměstí.

Autoři | Foto ŠJů, Wikimedia Commons / CC BY (https://creativecommons.org/licenses/by/4.0)

Štítky tramvaje, Dopravní podnik hlavního města Prahy, Karlovo náměstí, oprava, Praha, Dopravní podnik hl. m. Prahy, Albertov, Podskalí, Nusle, Palmovka, Náměstí Republiky, Strahov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dnes startuje oprava kolejí na Karlově náměstí. Podívejte se, kudy budou jezdit tramvaje  |  Doprava  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.