Počasí dnes22 °C, zítra23 °C
Pátek 20. září 2024  |  Svátek má Oleg
Bez reklam

Podezřelé zavazadlo a srážka auta s vlakem. Pražskou dopravu komplikovaly hned dvě události najednou

, aktualizováno 5. srpna 2024, 22:28

Kvůli nehodě osobního auta s vlakem v Praze 6 byl přerušen provoz na železniční trati mezi Dejvicemi a Ruzyní. V Praze 8 zase zasahovali policisté u nálezu podezřelého zavazadla a byla proto zrušena zastávka veřejné dopravy Ke Stírce.

Policie oblast v okolí zastávky Ke Stírce v ulici Klapkova uzavřela před šestou hodinou. Zastávka proto byla dočasně zrušena a tramvaje 10, 17, 24, 25 místem jen projížděly. Ulici pak po půl sedmé uzavřeli v obou směrech a linky odklonili. 3, 10 a 24 jely Trojskou do Výstaviště Holešovice, 17 přes Bulovku na Palmovku.

O nehodě osobního auta a vlaku v ulici Libocká v Praze 6 informoval mluvčí drážních hasičů Martin Kavka krátce po šesté. Doprava byla na trati mezi Ruzyní a Dejvicemi zastavená, týkaki se to vlaků linek R24, R45, S5. Jízdenky z vlaku jsou uznávali v náhradní dopravě, na metru linky A v úseku Hradčanská-Nemocnice Motol, v tramvajích 20 a 26 v úseku Hradčanská-Dědin, v busu linky 191 v úseku Petřiny-Nádraží Ruzyně a linky 365 v úseku Nemocnice Motol-Hostivice.

Jak Kavka uvedl, v autě zůstal zaklíněn řidič, kterého hasiči vyprostili a předali záchranářům. Provozu obnovili po půl desáté.

„Na místo vyrazila posádka záchranářů specialistů pro urgentní medicínu. Pečovali o muže okolo 20let, který utrpěl úraz hlavy a měl pohmožděný hrudník. Po celou dobu ošetření byl při vědomí a po zajištění byl převezen do jednoho z pražských traumacenter," sdělili na síti X záchranáři.

Hodnocení článku je 84 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto se svolením Hasičů Praha

Štítky nehoda, auto, doprava, veřejná, vlak

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Podezřelé zavazadlo a srážka auta s vlakem. Pražskou dopravu komplikovaly hned dvě události najednou  |  Doprava  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.