Počasí dnes7 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

VIDEO: Policie pátrá po muži, který se obnažoval před ženami v metru

Policisté pátrají po muži, který se v pražské MHD obnažoval před ženami. Včera kolem půl jedenácté večer kontaktovaly policii hned dvě ženy během několika minut, které uvedly, že se před nimi v MHD obnažoval neznámý muž. Teď mu hrozí až dva roky vězení.

„Sedmadvacetiletá žena zažila nepříjemný zážitek v soupravě metra trasy C mezi stanicemi Kobylisy a Nádraží Holešovice při cestě domů. Znenadání k ní přistoupil neznámý muž v kabátě a obnažil před ní své přirození," popsal policejní mluvčí Jan Rybanský první případ.

„O několik minut později obtěžoval neznámý muž jinou cestující, tentokrát při jízdě v tramvaji, a to mezi stanicemi Masarykovo náměstí  a Hlavní nádraží. V tomto případě dvaadvacetiletá žena při výslechu uvedla, že se před ní obnažil neznámý muž při cestě domů," uvedl mluvčí k druhému případu.

Policisté z místního oddělení Krakovská dohledali podezřelého na záběrech z bezpečnostních kamer a zjistili, že se jedná o stejného muže.

Pokud muže poznáváte, kontaktujte linku tísňového volání 158.

„Případ je prošetřován pro podezření ze spáchání trestného činu výtržnictví, za což hrozí trest odnětí svobody v délce až dvou let," doplnil mluvčí.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR

Štítky pátrání, obnažování, MHD, Praha, Kobylisy, Nádraží Holešovice, policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Policie pátrá po muži, který se obnažoval před ženami v metru. Hrozí mu vězení  |  Doprava  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.