Počasí dnes23 °C, zítra18 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Cyklista nedal přednost ženě na kole, zranil ji a ujel. Pátrá po něm policie

Policie pátrá po cyklistovi, který ujel z místa nehody, kde nechal zraněnou cyklistku a neposkytl ani nepřivolal pomoc. Žena, která cyklistu přijíždějícího zleva viděla, zastavila uprostřed křižovatky, aby se jí mohl vyhnout. Ten do ní však narazil, očividně zraněnou ji nechal na místě bez pomoci a z místa ujel.

K nehodě došlo tak, že cyklista přijížděl ze slepé ulice a nedal přednost zprava přijíždějící cyklistce. Ta muže, který přijížděl zleva, viděla, a tak zastavila uprostřed křižovatky, aby se jí mohl vyhnout.

Cyklista se však vyhnout nezvládl a došlo ke srážce. „Neznámý cyklista na místě sice zastavil, ale po chvíli ujel, aniž by, očividně zraněné, ženě poskytl první pomoc nebo zavolal záchranku,“ popsal policejní mluvčí Pavel Truxa.

Vzhledem k tomu, že se policii nepodařilo cyklistu ztotožnit, obrací se na veřejnost. „Pokud muže poznáváte nebo máte k jeho osobě jakékoliv poznatky, kontaktujte, prosím, mělnické dopravní policisty na telefonním čísle 725 067 127,“ uvedl Truxa a dodal, že lidé mohou volat i na linku tísňového volání 158.

K nehodě došlo v pátek 15. září kolem tři čtvrtě na pět odpoledne na Dvořákově stezce v katastru obce Nelahozeves.

Hodnocení článku je 78 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR

Štítky cyklista, nehoda, zranění, žena, pátrání, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mirek Sekera

Určitě cyklista co zná dopravní předpisy. Další případ kdy cyklista je idiiot za řídítky. Pak se cyklisté diví že mají problém s řidiči aut, když cyklisté nedodržují vůbec nic na silnicích. Červená znamená jet,přechod znamená přidat, atd.

Středa, 25. října 2023, 10:10Odpovědět

Cyklista nedal přednost ženě na kole, zranil ji a ujel. Pátrá po něm policie  |  Doprava  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.