Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

VIDEO: Dnes začínají opravy. Omezení čekají řidiče v Poděbradské i Malešické

V pražských Vysočanech dnes začíná oprava frekventované Poděbradské ulice ve směru z centra. Ve zhruba půlkilometrovém úseku bude doprava kvůli rekonstrukci svedena do jednoho pruhu v každém směru. Zároveň dnes Technická správa komunikací (TSK) zahájí opravu Malešické ulice v Praze 3, která bude pro auta uzavřena obousměrně.

Poděbradská ulice v Praze 9 je ve velmi špatném stavu. „Z toho důvodu je třeba v převážné části vozovky vyměnit všechny konstrukční vrstvy," uvádí TSK. Do začátku května bude kvůli opravám v úseku mezi Čerpadlovou a Podkovářskou ulicí svedena doprava z centra do protisměrné části vozovky, kde bude pro každý směr vyhrazen vždy jeden pruh.

S komplikacemi musí ode dneška počítat i řidiči na rozhraní Žižkova a Malešic. Začíná totiž rekonstrukce Malešické ulice, která bude obousměrně uzavřena od křižovatky s ulicí K Červenému dvoru k vyústění ulice Olgy Havlové. „V tomto případě se jedná o celkovou rekonstrukci nejen komunikace samotné, ale i přilehlých chodníků a okolí," uvedla Lišková. Rekonstrukce potrvá do konce července.

Autoři | Foto Facebook TSK Praha

Štítky ČR, stavby, automobilová, Praha, oprava, Technická správa komunikací hl. m. Prahy, Vysočany, Olga Havlová, Žižkov, Malešice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Dnes začínají opravy. Omezení čekají řidiče v Poděbradské i Malešické  |  Doprava  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.