Počasí dnes22 °C, zítra23 °C
Neděle 19. května 2024  |  Svátek má Ivo
Bez reklam

VIDEO: Řidič dodávky vybrzdil kamion. Policie pátrá po dalších, které ohrozil

Řidič dodávky Mercedes Benz Vito prokázal, že má velmi slabý intelekt, když v pondělí 3. července po sedmé hodině ráno v Brněnské ulici v Praze ve směru na Brno vybrzdil a donutil svým manévrem zastavit kamion. Způsobil tak nebezpečnou situaci, která mohla skončit tragicky. Řidič dodávky už je v rukou policie a hrozí mu až tři roky ve vězení za pokus o ublížení na zdraví. Policisté teď pátrají po dalších řidičích, které agresor za volantem svou jízdou ohrozil.

Řidič vybrzdil kamion až do úplného zastavení

Policisté vyšetřují případ, který se stal v pondělí 3. července ráno v Brněnské ulici v Praze, kde řidič Mercedesu Benz Vito bezdůvodně neumožnil řidiči kamionu, aby se zařadil do průběžného jízdního pruhu.

Řidič místo toho kamion s plně naloženým návěsem o hmotnosti asi devět tun předjel. Pak se zařadil těsně před něj a začal prudce a bezdůvodně přerušovaně brzdit až do úplného zastavení. Svým činem agresor donutil řidiče kamionu zastavit v místě, kde je maximální povolená rychlost 110 kilometrů v hodině.

Policisté hledají další ohrožené řidiče

Agresor za volantem dodávky tímto jednáním podle policie zásadně ohrozil bezpečnost a plynulost provozu na silnici a skončil v rukou policie. „Řidiče vozidla, který kamion omezil, policisté již ztotožnili, nicméně by v této souvislosti potřebovali vyslechnout svědky události nebo zajistit jejich kamerové záznamy například z palubních kamer,“ uvedl policejní mluvčí Jan Daněk a dodal, že tito řidiči se mohou ozvat na linku 158.

„Případ je prověřován pro podezření ze spáchání trestného činu ublížení na zdraví ve stádiu pokusu,“ uvedl mluvčí a doplnil, že pachateli hrozí až tři roky ve vězení.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR

Štítky vybrždění, kamion, pátrání, policie, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Řidič dodávky vybrzdil kamion. Policie pátrá po dalších, které ohrozil  |  Doprava  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.