Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

VIDEO: Hazard se životy malých dětí. Učitelky s dětmi ze školky přebíhaly přejezd se sklopenými závorami

Policisté se zabývají případem, kdy ženy převádí skupinu dětí přes železniční přejezd v Řeporyjích, zatímco jsou spuštěné závory a na signalizačních zařízeních blikají červená výstražná světla. Vlak místem projel krátce před tím, než skupina vstoupila na přejezd. Na případ upozornil starosta Řeporyjí Pavel Novotný.

„Tohle je prostě moc,“ píše Novotný

„Policisté se zabývají videem, které se objevilo na sociálních sítích, a jsou na něm vidět tři ženy, jak převádí skupinu dětí přes železniční přejezd i když jsou spuštěné závory a svítí výstražná červená světla. Věc je prověřována pro podezření z trestného činu obecné ohrožení," uvedla policie.

Starosta Řeporyjí na facebooku uvedl, že identitu dotyčné zná. „Jsme rozhodnutí, neotevíráne o tom diskusi, sorry jako. Zbytečně u mě budou přesně vím kteří prosit. Předvedu jí bezohledné peklo daleko za hranicí "hraní si na šerifa". Je to prostě moc. Nezajímá. Ty vole," píše rozezlený Novotný na svém profilu.

„Není mi jich líto“

„Já jsem pochopil, že ty tři poletí všechny tři z práce a budou trestně stíhaný. Myslím si, že jsem s nima právě tím videem skončil. Původně jsem jim chtěl ukázat, jak dopadají vlakový nehody, rozšmelcovaný těla, ale když se toho chytila policie, tak jsem jim ublížil nejvíc jak jsem mohl. A není mi jich líto," řekl redakci Pražské Drbny Novotný.

Policie zná identitu žen, které převáděly děti přes koleje

Policisté zjistili identitu tří žen, které ve středu převáděly děti přes železniční přejezd v pražských Řeporyjích i přes to, že byly spuštěné závory a svítila výstražná signalizace. Dnes to policie uvedla na twitteru. Ženy byly ve čtvrtek...

„Případ si převzali kriminalisté. Ti budou zjišťovat totožnost osob a také ze které školky byly. Právní kvalifikace byla stanovena na podezření ze spáchání trestného činu obecné ohrožení," uvedl pro redakci Pražské Drbny policejní mluvčí Jan Rybanský. Dotyčným hrozí dva roky za mřížemi.

„Jsem z toho v šoku jako rodič“

„Doufám, že dostanou vyhazov, doufám, že dostanou podmínku a lidi si na ně budou ukazovat. Přeju jim mediální lynč a za tu chybu, kterou udělaly, strašně zaplatí. Nejhorší zločin je, že ty děti si teď můžou myslet, že když je paní učitelky převedou přes blikající přejezd, že je to v pořádku. Sám mám dvě malý děti a pak vidím tohle. Jsem z toho v šoku jako rodič," nebral si servítky starosta Řeporyjí.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Facebook Pavel Novotný Oficiální

Štítky doprava, železnice, přejezd, děti, učitelky, Řeporyje, Pavel Novotný, Facebook

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Hazard se životy malých dětí. Učitelky s dětmi ze školky přebíhaly přejezd se sklopenými závorami  |  Doprava  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.