Počasí dnes16 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

VIDEO: Strážníci táhli opilého a zakrváceného muže z metra. Ten je napadl

Osmačtyřicetiletý muž se opil, zranil na hlavě a posléze napadal zasahující strážníky. Ti asistovali při jeho transportu do nemocnice i při ošetření. Lékař nakonec rozhodl o převezení muže na záchytku.

„Oznámení o zakrváceném muži ve voze soupravy metra převzalo operační středisko městské policie včera po deváté hodině. Vyslaná hlídka počkala ve stanici metra Hlavní nádraží na příjezd označené soupravy z Letňan a ve čtvrtém voze nalezla na zemi znečištěného o sedačku opřeného opilého muže, který krvácel z rány na hlavě, a vedle něho ležela prázdná lahev od vodky," popsala situaci mluvčí strážníků Jiřina Ernestová.

Muž nereagoval na slovní výzvy strážníků a nemohl chodit, takže ho strážníci vynesli ze soupravy a přivolali záchrannou službu. Mezitím muž strážníky verbálně urážel a ignoroval výzvy k prokázání totožnosti.

Záchranáři muže ošetřili a rozhodli o jeho převozu do nemocnice. Protože byl muž agresivní, požádali záchranáři hlídku o doprovod. Při čekání na lékaře muž strážníky opět začal urážet a pokoušel se vstát a odstrčit je.

„Po opakovaných marných výzvách k uklidnění použila hlídka donucovací prostředky a na požádání lékaře asistovala i během ošetření. Na základě rozhodnutí lékaře byl muž převezen do protialkoholní záchytné stanice. Během zákroku došlo k zhmožděnému poranění ruky jednoho ze strážníků, po lékařském ošetření pokračoval ve službě," doplnila mluvčí.

Ohodnoť článek

Foto PČR

Štítky opilý muž, zranění, napadení, strážníci, Praha, lékař, Letňany

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Strážníci táhli opilého a zakrváceného muže z metra. Ten je napadl  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.