Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Třináctiletý chlapec se nadýchal zplodin z karmy. První pomoc mu poskytli policisté

Záchranné složky zasahovaly v úterý 26. října krátce před půlnocí v jednom z domů v Karlíně. Teprve třináctiletý chlapec se tam při koupání nadýchal zplodin z karmy.

Chlapec vlivem inhalace oxidu uhelnatého upadl do bezvědomí a rodiče tak zalarmovali záchranné jednotky. „Jako první na místo dorazili a první pomoc poskytli policisté z pohotovostní motorizované jednotky, chlapce vynesli ven na chodbu ze zasaženého bytu a okamžitě mu poskytli tepelný komfort v podobě deky a termofólie,“ uvedl mluvčí pražské policie Jan Rybanský.

Policisté se o nezletilého starali až do příjezdu záchranářů, kteří si chlapce převzali do své péče a převezli jej do nemocnice. Další policisté pak zajistili větrání domu a společně s hasiči informovali ostatní obyvatele domu o probíhajícím zásahu.

Podle prvotních informací z místa události nelze vyloučit technickou závadu na plynovém kotli. Celou událost si na místě převzali kriminalisté, kteří se věcí budou dále zabývat,“ doplnil Rybanský.

Hodnocení článku je 96 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR

Štítky policie, pomoc, Karlín, zdraví, dům, karma

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Třináctiletý chlapec se nadýchal zplodin z karmy. První pomoc mu poskytli policisté  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.