Počasí dnes14 °C, zítra21 °C
Pátek 17. května 2024  |  Svátek má Aneta
Bez reklam

Při nehodě tří kamionů a dvou osobních aut na D11 zemřel jeden člověk. Doprava na dálnici byla omezena

, aktualizováno 24. května 2021, 19:26

Na dálnici D11 v Horních Počernicích došlo v pondělí 24. května odpoledne k nehodě tří kamionů a dvou osobních aut. Na místě zasahovali záchranáři, vrtulník, policisté i hasiči. Ti na svém twitteru poté uvedli, že vyprošťovali osoby z jednoho kamionu a jednoho osobního auta. Jeden řidič kamionu nehodu bohužel nepřežil.

Pražští hasiči zasahovali od 16:40 hodin na dálnici D11 v Horních Počernicích ve směru do centra u tragické nehody tří kamionů a dvou osobních aut. Na svém twitteru odpoledne uvedli, že jedna z kabin kamionu začala hořet. 

Hasiči později doplnili, že kromě kabiny kamiony byl požárem zasažen také jeden z osobních automobilů. Na likvidaci plamenů pak využili dva vodní proudy s pěnidlem, část hasičů vyprošťovala jednu osobu z osobního vozu a jednu z kamionu. „Zraněné osoby hasiči předali ZZS, spolupracovali s Policií. Kamiony od sebe musel odtrhnout vyprošťovací speciál HZS Správa železnice,“ uvedl  mluvčí pražských hasičů Martin Kavka.

Hasiči všechna vozidla zajistila a sorbentem zasypali uniklé provozní kapaliny.

Na místě je také policie a záchranná služba i vrtulník. „Na místo vyjely na pomoc dvě posádky záchranářů, lékař, inspektor i letečtí záchranáři. Jeden řidič kamionu bohužel nehodu nepřežil,“ uvedla mluvčí pražských záchranářů Jana Poštová.

Hasiči později uvedli, že v 18:30 na místě zůstávají jednotky IZS a odstraňují následky metody.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Hasiči Praha

Štítky hasiči, D11, nehoda, kamiony, požár, automobil, havárie, dálnice, Dálnice D11, Horní Počernice, Martin Kavka, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Při nehodě tří kamionů a dvou osobních aut na D11 zemřel jeden člověk. Doprava na dálnici byla omezena  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.