Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

FOTO: Muž popřel, že se vloupal do auta. Střepy z něj měl za krkem

V pondělí policisté z pohotovostní motorizované jednotky zadrželi muže, který se vloupal do zaparkovaného auta. Muž se nepřiznal. Nepamatoval si, že by něco z auta ukradl. Nedokázal ale vysvětlit, jak se mu za krk dostaly střepy z rozbitého okna auta.

Policisté dopadli v pražské Libni muže, který se v pondělí před devatenáctou hodinou vloupal do zaparkovaného auta. Muže nahlásil oznamovatel, který ho viděl, jak vykrádá vozidlo, sdělil operátorovi popis pachatele, typ a barvu poškozeného vozidla. Pachatel se nepřiznal i přes to, že měl na zádech střepy z rozbitého skla auta.

„Při výslechu se sedmatřicetiletý recidivista k činu nepřiznal, nepamatuje si, že by se do vozidla vloupal a něco odcizil,“ uvedla mluvčí policie Violeta Siřišťová. Muž svým jednáním způsobil škodu za více než pět tisíc korun. Vloupání si usnadnil kamenem, kterým rozbil okno.

V současné chvíli je muž podezřelý z trestného činu krádeže. Vzhledem k tomu, že už byl v posledních letech za majetkovou trestnou činnost odsouzen, hrozí mu až tři roky za mřížemi.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto PČR

Štítky Vloupání, Libeň, policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO: Muž popřel, že se vloupal do auta. Střepy z něj měl za krkem  |  Praha 8  |  Z kraje  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.