Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

VIDEO: Policie chytila zloděje kol. Svou kořist schovávali v lese

V úterý odpoledne zasahovali policisté v Churnajevově ulici v Modřanech, kde podle oznámení dva muži kradli kola a utíkají s nimi směrem k lesoparku. Policisté muže vypátrali a nyní je s nimi vedeno zkrácené přípravné řízení.

Policisté po mužích začali pátrat a jednoho se jim podařilo najít. Ten u sebe měl nářadí k provádění vloupání a podle popisu se jednalo o muže, který měl kolo ukrást. Kousek dál pak policisté v lese našli čtyři horská kola, která byla chvíli před tím odcizena z chodby domu a z nosiče na autě. Při řešení situace na místo přišel i druhý podezřelý, který policisty na místě zřejmě nečekal. Ještě se pokusil rychle zmizet, ale i jeho policisté zadrželi.

„Oba podezřelí skončili na policejním oddělení, kde se ke krádeži přiznali a nyní je s nimi vedeno zkrácené přípravné řízení. Škoda byla vyčíslena na více než 60 tisíc korun. Nalezená kola byla vrácena zpět majitelům,“ shrnul policejní mluvčí Jan Daněk.

Ohodnoť článek

Foto PČR

Štítky kola, les, krádež, zloděj, Praha, Modřany

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Policie chytila zloděje kol. Svou kořist schovávali v lese  |  Praha 4  |  Z kraje  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.