Počasí dnes15 °C, zítra20 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Na Folimance vznikne volnočasový areál. Podívejte se, jak bude vypadat

Pod Nuselským mostem na Folimance vznikne v budoucnu nový volnočasový areál. Jeho součástí bude například hřiště s herními a vodními prvky nebo kiosek s občerstvením. Projekt celého areálu vypracovala společnost LOXIA architects. Podívejte se, jak to bude pod Nuselským mostem od druhé poloviny roku 2022 vypadat.

Ve volnočasovém areálu se bude nacházet hřiště s vodními prvky nebo půjčovna sportovního nářadí. Součástí bude také kiosek s občerstvením a plocha na grilování, kdy si gril budou lidé moct zapůjčit přímo na místě. Pro milovníky knih pak bude k dispozici knižní stánek.

Pod Nuselským mostem vznikne v budoucnu volnočasový areál

V Praze 2 pod Nuselským mostem vznikne na volném prostranství volnočasový areál. Nyní se nachází v místě pouze udusaná hlína, která se však v budoucnu změní například v ovál, který bude v zimě využívaný jak kluziště, budou zde také stroje na...

Areál se nachází pod Nuselským mostem a nebude nijak zasahovat do parku se zelení. Pro jeho výstavbu se využije volného prostoru, kde se zeleni nedaří. Momentálně se na místě nachází udusaná hlína, která by se v budoucnu měla změnit na centrum sportu, zábavy i odpočinku.

Projekt areálu vypracovala společnost LOXIA architects a na posledním zastupitelstvu Prahy 2 ji představil místostarosta pro blast výstavby a územního rozvoje Václav Vondrášek.

Volnočasový areál na Folimance by měl začít fungovat od druhé poloviny roku 2022.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Praha 2

Štítky Praha 2, Folimanka, Nuselský most, vizualizace, volný čas, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na Folimance vznikne volnočasový areál. Podívejte se, jak bude vypadat  |  Praha 2  |  Z kraje  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.